Deontay Wilder & Tyson Fury Maçı İzlemeyen Pişman Olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackSea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BlackSea

Emektar
Puan 113
Çözümler 0
BlackSea
2 aralık yane pazar sabahı 7 de maç Dmax yayınlıyor vallahi izlemeyen pişman olur. Çılgın wilder ile yılların eskitemediği Tyson Fury maç yapacak. Uzun yıllar sonra Tyson Furynin de ilk maçı olcak. Benim favorim Wilder adam çok çılgın dövüşüyor bayılıyorum maçlarına sizin favoriniz kim?

Deontay-Wilder.jpg

_104264335_tysonfury_reu.jpg

2239711_810x458.jpg

Basket maçı sandım.:sirit

2 aralık yane pazar sabahı 7 de maç Dmax yayınlıyor vallahi izlemeyen pişman olur. Çılgın wilder ile yılların eskitemediği Tyson Fury maç yapacak. Uzun yıllar sonra Tyson Furynin de ilk maçı olcak. Benim favorim Wilder adam çok çılgın dövüşüyor bayılıyorum maçlarına sizin favoriniz kim?

Deontay-Wilder.jpg

_104264335_tysonfury_reu.jpg

2239711_810x458.jpg
Pazar akşamı saat 20:00 de takrarını vericek dmax. Sabah büyük ihtimalle uyanamam. Akşamda mesai var:hmm bide derbi var üstüne. Bide bu maç Allahım neydi günahım:slap
Wilder efsaneleşicek bi sporcu. Stili fena. Fury de çılgın hee. Nası bi maç olucak valla merak ediyorum.
Nasıl görüceksem bende. Merak ediyomuşum. :bilmiyomPehhh:hihi:hihi

Pazar akşamı saat 20:00 de takrarını vericek dmax. Sabah büyük ihtimalle uyanamam. Akşamda mesai var:hmm bide derbi var üstüne. Bide bu maç Allahım neydi günahım:slap
Wilder efsaneleşicek bi sporcu. Stili fena. Fury de çılgın hee. Nası bi maç olucak valla merak ediyorum.
Nasıl görüceksem bende. Merak ediyomuşum. :bilmiyomPehhh:hihi:hihi
Valla sabah uyanıp izlemenin zevki bir başka oluyor ben uyumamayi planlıyorum zaten dün 6 gibi uyumuşum :hihi

son 3 saat ben bekliyorum :D

Son düzenleme:
Ben kuruldum valla 8 i bulacak başlaması herhalde

IMG_20181202_071740_HHT.jpg

image381aaf39e5ac6ebf.jpg

Aynen kuruldum beklemedeyımm merkez :hoba1
Bulur 8 i daha geç olmasa bari :hihi

Başlıyoruz marş okuyorlar hadi bakalım ben wilder cıyım

Ben eve gecenekadar bu is biter :hihi

Klimayı da açtım kendimi şımartıyorum :deli1 sabaha kadar oturdum 6.30 da az daha uyuya kalıyordum :uyku1

Geri
Üst Alt