Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Abi üzülerek söyleyeceğim ben de dahil bu change.org un faydasız olduğunu düşünen milyonlar var daha efektif çözümler lazımVideodan sonra başka görüşmelerim de oldu, Halkımız da beklediğim reaksiyonu göstermedi, yani o iş %100 diyebilirim sana.
Bak abi ben veryansın edeli ne kadar zaman oldu, bak bakalım kaç imza gelmiş.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düşün ki bu imzayı gören 1800 kişiden 1400 ü dahi imzalamaya gerek görmemiş. Yani 1900 e yakın kişiye ulaşılmış, toplasan imza sayısı 500 dahi değil. (486)
Daha önce TBMM için sunduğum dilekçeye gelen imza sayısı 202 Neredeyse 1 Yıl olacak ben o dilekçeyi sunalı ve destek için sosyal mecrada ..ıçımı yırtalı
Daha önce başlattığım TKHK revizyonu ile ilgili imza kampanyasını yaklaşık 7.000 kişi görüntülemiş ancak imzalayanların sayısı 1900 dahi değil.
Abi imza dediğim iki tane tık yahu başka bir şey değil.
Yani ''Kalkın valiliğe gidin protesto eylemi düzenleyin'' demiyoruz, sadece bir yeri tıklayacak, sonra başka yeri tıklayıp destek olmuş olacak bu kadar.
Abi bu 1 değil 2 değil yani bizler tüketici adına gönüllü bir çalışma içerisindeyiz ancak belirli bir duyarlı küçük kesim dışında kimsenin umurunda değil.
Ben bugün, hatta az önce, sosyal hesaplarımdan GÖNÜLLÜ ifadesini silmeye başladım. Tamam kabul, tamamen bırakmayıp yine kendi çapımda mücadeleye devam edeceğim ancak şunu anladım ki PARA KAZANDIĞIM işimi bırakıp da sadece Vatandaş adına mücadele etmemin hiç bir anlamı yokmuş.
ÜCRETSİZ ibaresini de silmeye başladım. Birçok hesabım var, her birinde bir sürü şey yazıyor, gönüllü ücretsiz vs vs denk geldikçe bunları silmeye devam edeceğim.
Vatandaş adına mücadele edebilmek için bütün düzenimi bozmamı kimse benden istemedi, kimseye de sitemim yok kesinlikle lakin belli ki herkesin öncelikleri farklıymış.
Kendi faydalarına bir kıytırık destek imzası dahi atmaya tenezzül etmeyenler için ben ne diye kendimi hırpalayayım ki?
Yani artık Hakem Heyetleri mi kapatılır, komple vatandaşı yok mu sayarlar onu bilemem ben giderim evrakları imzalar gelirim, canım isterse arada yine içerik üretir paylaşırım ama bundan sonra kendimi paralamam aga kimse kusura bakmasın.
Şu forumda bir avuç insan koca Ülkenin sorunları için ''ne yapabiliriz?'' diye mücadele veriyoruz, Twitter da İnstargarm da, Youtube da bir avuç insan olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz ancak çok büyük bir kesim hakikaten zerre kadar umursamıyor.
Yukarıda da belirttiğim üzere ben artık ''Bu yanlış aga'' derim, der ve kenara çekilirim o kadar..