Tvde bir takım gündüz programları var, bunları ilk başta yasaklamak lazım, sonrasında bu gibi failler yakalandığında en ağır cezaları alması lazım aksi halde sapık bakıyor tvde herkes birbirine kaymış bir benmiyim diye cesaret buluyor,haberlere bakıyor tutuklanıp salınıyor çoğu. Rahatça aramızda geziyor bu tipler. Suçu kesinleşmiş delillendirilmiş bu gibi suçlular için idam şart,hatta organları sağlamsa alınarak öldürülebilirlerde!
Daha önce başka konuda yazmıştım yine yazayım.
İstanbul Sözleşmesine bla bla diyip duranların nedense her gündüz kuşağı programının her 5 yarışmacısından birisini illa neden hibinatorlardan seçtiklerine dair bir açıklamaları yoktur diye düşünüyorum.
Yahu kardeşim homofobik değilim ama bunu da toplumun gözüne gayet doğal bir konu gibi sokmamalı.
Belki de gayet doğaldır bilemiyorum, beki ben evrimsel gelişimimi henüz tamamlayamadığım için bunu normal bulmuyor olabilirim lakin bir erkeğin makyaj yapıp ''Bakın ben e güzel efemineyim'' demesi ile bu yemek programlarında çıkıp gevşek gevşek konuşmaları bana aynı sonuç gibi geliyor.
Basit bir konu gibi görünse de şu an konuştuğumuz bu konunun dahi NORMALLEŞTİRİLMESİ hususunda bu bakış açısı yatıyor.
''Zina günahtır'' diyen Diyanetin aynı zamanda ''Baldızla yapılan zina nikah düşürmez'' demesi nasıl bir çelişki ise, Baldızlardan sonra halalar teyzeler yengelerin normalleştirilmeye çalışılması da bir o kadar SAPIKÇADIR ve elbette ki normal değildir.
Şimdi bütün gün ekranlarda bu topişkolar cirit atıyor, Ülkenin Din İşlerinden sorumlu başkanlığı bütün akrabaları birbirine kitliyor ve normal diyor ama biz burada Dede dediğimiz şahsın baba olduğunu öğreniyoruz ki o da sonra yalanlanıyor öyle değil böyle diyor vs vs
Pulat mı ne bi aile vardı bir ara hatırlarsanız Palu da olabilir emin değilim.
Yahu o onu onunla, o bunu ötekiyle, öteki onu kesmiş, o berikini biçmiş, beriki hörükünü öpmüş ve bütün bunlar da güya toplumsal içerik adı altında bütün halka afişe edilmiş.
Buyurun toplumumuzun ahlak anlayışına..