Damacana vs Arıtılmış Su

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
67
45

Bugün buna denk geldim, sonunda ne kadar iyi temizlenirse temizlensin bu damacana başka birinin evine girecek. Ayrıca bunlar apartman içinde yapılanlar, fabrikada sütün içinde yüzenler bile olduğu için oralarda durum büyük ihtimal daha vahimdir.

Arıtılmış suda da filtrelerin kendi içinde sağlıklı olup olmadığı durumu var.

Size göre hangisi daha iyi veya hiç bunları karşılaştıran bir araştırmaya denk geldiniz mi?

B Çevrimdışı

BENSALM

Aktif Üye
21 Eki 2021
56
55
Ben yaklasik 9 yildir arıtma kullanıyorum ailecek bir sorun yok çunku cesme suyu iciyorduk yıllar once bogazımiz agridı caydanliklar kirec baglardı gordum simdi sorunum yok ama arıtma yaparken su harcaman biraz fazla olabilir markadan markaya degisir damacana hangi sartta olursa olsun tamam temiz olabilir ama hangi sartta temiz gormuyorsun birde bunun yaz aylari var damacana sıcak oylarda duruyor soguk tamı dusunmek gerekir .gosterdigin ornek görünen di görunmiyenler nelerdir

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,440
66
Biz belki 2009'dan beridir (belki daha önce) apartman tipi arıtma kullanıyoruz(4 lü ) ,içeriğini kendim değiştiriyorum,tuz ile yıkanacak olanları da yine kendim yıkıyorum,yani "musluk altı arıtma" yok bizde,küçük bir balkonumuz var, oraya boru çektim, şişeler boşalınca dolduruyoruz :ok

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,135
45
Ben tek kullanımlık 5 L alıyorum. Bu gibi durumlardan dolayı damacanaya güvenemiyorum.

Geri
Üst Alt