Açıkcası 4 saatli binada hatta birinin bağlantıda sıkıntı vardı eğer değiştiren su işletmesinin elemanı ise güzel bir iletişim diyalogla hallolmayacak şey kalmıyor neyse..
kendisi sıkıntı yapmıyor çünkü mühürü eğer siz keserseniz su saatinden sonraki hemen ilk bağlantı vanayla aradaki kısımdan bahsediyorum !!! kaçak kullanıma girer !!! bizde kendi kesti ve
sıkıntıyı düzeltip diğer saatlerdede mührü ilk yakın olan yerdeki bağlantıya yaptı bidaha tekrar tekrar rekordan uğraşmim diye ama vakti çoksa o mührü saatten rekora kadar kitler
)) tabi saatlerin çeşitlenmesiyle bazılarında sayaç kurçalanmasın diye mühür sayaç üstündedir
yani size gelen eleman yada önceki bağlantıda mühür rekora bağlıysa siz yada herhangi bir tesisatcıya yaptıramazsınız su işletmeciniz mecburen
yapacak ve bi kesme açma tamirat alçak..
bu kırmızı kapağıda yeni yeni bi kısmında takıyolar kimi takmıyo
ama şu şekildeyse saatiniz hiç su idaresini işe karıştırmadan rekor boşta olacağı için siz yada tesisatcıya ucuza yaptırabilirsiniz..
yani sizin orda ilk olay yeri inceleme de vana ile saat arasında mühür gibi bir engel olmaması varsa sıkıntı
)) ki sakın kopartmayın kaçak kullanımdan ortalama bir geçmişe dönük kullanımlarınızdan güzel bir toplama yekünü ceza olarak ödetebilir
))
he mühür yok yada olduki sizden önce biri bişekilde kopardıysada bu su saatini okumaya gelenlerin dikkatini çekmemiştir ilerde sıkıntı çıkartırmı şans
su sayacı okuyan personel dikkatini çekerse bildirebilir merkezine ihtimal tabi hiçde dikkatini çekmeyebilir malum hızlı hızlı saatleri okuyup o gün yoğunluğunu atlatmaya çalıştıklarından , benim önceki oturtuğum evde mühür olmayınca ve sayaç sanki bozuk habire aynı değer deyip kendim bildirince
) kendi kendimi ihbar etmişim neymiş kaçak kullanmışım adamlar anlamamış ben bildirince suçlu olduk
))
yani işin özeti mühürün bağlandığı yer... tabi her yiğiidin yoğurt yeme şekli farklı olunca saatler ve bağlantı şekilleride farklılaşıyor malesef...
bilginize...
sevgi saygı selamlarsss...