M
mustaakrml
Yeni Üye
- 1 Kas 2022
- 15
- 22
Arkadaşlar bu makineyi almayı düşünüyoruz iyi midir tavsiye eder misiniz 6500-6700 gibi bir bütçemiz var sizin de tavsiyeniz var mı
bu bütçe açısında gerçekten tam marka ürün almak tamamen imkansız. Vestelin fasonları kötüymüş ama Arçelik grubu için gerçekten çok olumlu konuşuyorlar altus keysmart vs. gibi acaba onlardan ne alabiliriz? bütçeyi 7000TL ye yükselttimTamamen sahsi görüşüm olmakla beraber ana üreticinin (VESTEL) kendi malları dururken fason ürettiği malı almak istemem.
Neyin ikinci elinden iyidir. Özellikle üretim kalitesi açısından bir sürü bilgi verilmişken bu bilgi çok fazla havada kalıyor. İyi bir makinanın garantisi devam eden ikinci elinden de mi iyidir? Sonuçta çamaşır makinasından bahsediyoruz ve kullanıcı kaynaklı arızaların çok kolay olamayacağı bir ürün.2.elden iyidir
Münferit olayları genelleme olarak paylaştığımız zaman kullanıcıları yanlış yönlendirmiş olmaz mıyız? Benim verdiğim örnekte her zaman gerçekleşmez, sizin verdiğiniz örnekte. Yanlış mı düşünüyorum?
Bozuk makinemin üstüne 3bn ödeyip resimdeki makineyi aldım.
Dıştan iyiydi.
Evde baktığımda içi leş gibi küf kokuyordu.
Seg 9kh 6600 tl lik 2.el aldığım profilodan iyidir diyorrummm.
Garantili 2.el düşmüyor elimize
2 el ürün miele bile olsa alma ben sarı siteden 2 el miele şarjlı süpürge aldım eft yaptım cihaz geld.adam çok temiz dedi fakat ürün temiz değil bir sürü problemi vardı elimden geldiği için ben kendim temizledim pakladım sorunlarını giderdim kullanıyorum fakat ikincieli önermiyorum.miele-bosch-siemens vs gibi kaliteli markalar olsa bile)Ben ne cihaz alayım şimdi
2.el aldığım makineyi bugün iade ettim.
Seg 910 6600 tl alsam mı?
2.el Bosch, miele, Siemens nerden bulabilirim?
Önerin nedir?
Kıyasla nasıl?
aynen sıfır next uydu alıcısı almıştım pedere 8 yıl kullandı bozuldu.bende alman malı 2 el uydu alıcısı aldım . 2 sene olmuş oda izmir sıcağına dayanamamış açılmıyor.kısacası 2 el mecbur kalmadıkça ürün alınmaz.Sadece garantisi olan cihaz alınır