Bir zamanlar kocaman harflerle kutulara GOLD veya Altın falan yazıyorlardı.piyasada no-name ve dahi marka diye palavra bir alay hdmı kablolar vardır ama %98 i "sertifikasızdır"
direk herkese 2.1 kablo al derler
ama o kablo kalitesi bence çok büyük ihtimalle 2.0 bile değildir yani yersen ayağı
Kablo kablodur umut, kablonun versiyonu da olur mu, yani "abim bunun içi bakır " dense anlarım da V olayını anlamıyorum, yani yüksek versiyonlu kablolarda daha çok mu pin var,bendeki kabloya nazaran Haaa, bak şunu da anlarım doğrusu, cihaz girişi -çıkışı birbirlerine uygun olmalı dense hadi bir nebze...Bir zamanlar kocaman harflerle kutulara GOLD veya Altın falan yazıyorlardı.
Markaya bakıyorsun bizdeki montajcı tayfa.
Emmi kablo kablodur ama işte 1 ton çekebilecek arabaya da 10 ton karavan bağlanmaz yani şimdi.Kablo kablodur umut, kablonun versiyonu da olur mu, yani "abim bunun içi bakır " dense anlarım da V olayını anlamıyorum, yani yüksek versiyonlu kablolarda daha çok mu pin var,bendeki kabloya nazaran Haaa, bak şunu da anlarım doğrusu, cihaz girişi -çıkışı birbirlerine uygun olmalı dense hadi bir nebze...
<--- Bu gif fotoyu bilerek koydum,bunun jakı V1.2, daha az zırıltı veriyor
Kablo kablodur umut, kablonun versiyonu da olur mu, 1- yani "abim bunun içi bakır " dense anlarım da V olayını anlamıyorum, yani yüksek versiyonlu kablolarda daha çok mu pin var,bendeki kabloya nazaran Haaa, bak şunu da anlarım doğrusu, cihaz girişi -çıkışı birbirlerine uygun olmalı dense hadi bir nebze...
<--- Bu gif fotoyu bilerek koydum,bunun jakı V1.2, daha az zırıltı veriyor
1- Beni doğrulamışsın umut, ben de aynısını yazmıştım zaten, içi bakır kablo ise tamam ama bakır kablonun Vx seri de olur mu ,olsa olsa gönderdiği ve aldığı çipin V serisi olur ,karavan benzetmesi olmamış çünkü araba ile karavan arasında "hdmi kablo" gibi , "çeki ipi" var , ki benzetme olmamış diye tekrar edeyimEmmi kablo kablodur ama işte 1 ton çekebilecek arabaya da 10 ton karavan bağlanmaz yani şimdi.
1-Yalıtım yok, tel kesiti bakır oranı düşük, giden veriler bozulup gidecek.
Alet diyecek ki, bu kim, böyle bir veriyi tanımıyorum ben işleyemem diyecek.
Ben senelerce 10 liralık Philips HDMI kablo kullandım.1- Beni doğrulamışsın umut, ben de aynısını yazmıştım zaten, içi bakır kablo ise tamam ama bakır kablonun Vx seri de olur mu ,olsa olsa gönderdiği ve aldığı çipin V serisi olur ,karavan benzetmesi olmamış çünkü araba ile karavan arasında "hdmi kablo" gibi , "çeki ipi" var , ki benzetme olmamış diye tekrar edeyim
Bunu neden üstüne basa basa yazıyorum,geçenlerde arkadaşımın oğlu 2.0 kablo almış, biraz konuştuk ömerle "2.0 kablo olmalı" denmiş ömere, sonra "kaça aldın bunu" dedim ,anlattı neyse çıktım arkadaştan eve geldim bendeki kipadan aldığım çin malı incecik kabloyu alıp gittim onun kabloyu çıkarttım benim uydurma kabloyu taktım, hiç bir şey değişmedi,bana "alattin amca bende kalsın yarın arkadaşa gideceğim onda box var, şu var bu var denemek istiyorum" dedi,al dedim senin olsun Beni telefon ile aradı ,söylediklerini yazmayayım burada.O uyduruk kablo dediğim içi tam bakır,ve AL koruması var bu kabloyu köye giderken indirimli olarak almıştım,indirim olunca 3 tane aldım o zaman,bir yere lazım olmuştu kestim kabloyu da içinin bakır olduğunu o zaman gördüm,yaklaşık 4-5 sene geçmiştir(onlara da apk yüklemek için gitmiştim),tabii benim şahsi görüşümdür ,v2.x kabloyu alana "alma" demem, kendi bileceği iş fakat çipin versiyonu dense bak bir şey demen "tamam olabilir" derim