Müthiş KıyaslamaFatih Portakal'i nasil izleyen varsa, Cukur'u da izleyen var. Yalniz Fatih Portakal'i RTÜK e şikayet etmedim. ?
Haklısınız. Birisi, Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve inkılaplarını tüm baskılara rağmen savunarak ve yalaka yandaş medya olmayarak, Diğeri de Türk polisinin ne kadar beceriksiz, basiretsiz, bir işe yaramayan teşkilat olduğunu vurgulayan, adı dizi olan bir yapım ile raiting peşinde koşuyorlar.ikiside Reyting pesinde Medya budur
?? biz eşimle şu sıralar babil i izliyoruz hocam.Gerçekten kaliteli bir dizi.İzlemiyorsanız tavsiye ederim.İzleyenlere saygım sonsuz ancak nasıl izliyorsunuz bu çukur dizisini anlamıyorum.
RTÜK e şikayet dahi ettim umursamadılar o ayrı konu ama Türkiye Cumhuriyeti topraklarında Devletin otoritesini sarsan, polisimizi ve kolluk kuvvetlerini bu derece küçük düşürmüş bu yapımları dizi olarak kabul etmiyorum ben.
Fatih Portakal'i nasil izleyen varsa, Cukur'u da izleyen var. Yalniz Fatih Portakal'i RTÜK e şikayet etmedim. ?
hocam bende izliyorum yanlız irfan hocanın eşi........öyle kadın düşman başına?? biz eşimle şu sıralar babil i izliyoruz hocam.Gerçekten kaliteli bir dizi.İzlemiyorsanız tavsiye ederim.
Yaaaaa bırak şimdi sevgili Mert. Adam vatan haininin önde gideni. Reisimizin söyleme dediği şeyleri söylüyor hain, hain, hainnngerçek haberleri veren kaç tane kanal var ki hocam?
Haklısınız. Birisi, Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve inkılaplarını tüm baskılara rağmen savunarak ve yalaka yandaş medya olmayarak, Diğeri de Türk polisinin ne kadar beceriksiz, basiretsiz, bir işe yaramayan teşkilat olduğunu vurgulayan, adı dizi olan bir yapım ile raiting peşinde koşuyorlar.
Kesinlikle çok doğru bir tespit
Sanırım ilk bölümünü izledim. İşin ilginç yanı Eşim ile bu Çukur dizisi yüzünden çok geriliyoruz şaka değil. O da taktı bir ara bu dizi müsvettesine.?? biz eşimle şu sıralar babil i izliyoruz hocam.Gerçekten kaliteli bir dizi.İzlemiyorsanız tavsiye ederim.
Ben Fatih Portakl'in yerini HALK TV de görüyorum. Burada Türk Insani olarak Türk Medyasi üzeri ancak Atatürkü sunar.
öyle hocam da çok hızlı ilermemek adına yerli yabancı çoğu dizi belli başlı benzer yöntemleri, flascback gibi geriye gitmeleri falan uyguluyorlar bende sıkılıyorum ancak yapacak birşey yok.Sanırım ilk bölümünü izledim. İşin ilginç yanı Eşim ile bu Çukur dizisi yüzünden çok geriliyoruz şaka değil. O da taktı bir ara bu dizi müsvettesine.
Sonra Babil başlayınca boşlamaya başladı çukuru, o izlerken ben de bakmıştım. Ben oyunculuk kalitelerine bayılıyor olsam da, dizi uzatmak adına yapılan senaryo manevralarına gıcık oluyorum o yüzden devam etmedim.
Bak aynı mevzuyu La Casa De Papel dizisinde yaptılar, ben artık devam etmeyi düşünmüyorum o nedenle.
Lucifer şimdilik iyi gidiyor zira her bölümde bir konu işliyorlar.
Bones devam etse izlemeye devam ederdim.
O nedenle ben de Ragnarok dizisine başladım şimdi