slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Çok güzel. Afiyetli olsun Sayın gercekrambo . Ancak bendeniz biraz geçkince yaşa sahip olunca, az eski kafalı kaldık. İlla ki o kızgın yağda iki kez kızartacağım. Evet sağlıksız. Ama lezzeti bana göre çok farklı oluyor. Mesela bana elektrikli ocakları da alıştıramadılar. İlla gazlı olacak. Dediğim gibi, eski kafa.parmak boyunda da, elma dilim de yaptık, sıkıntı yok. (pişme süresi karşılaştırmadım, belki fark sürededir). ama mümkünse 180 derece üstüne çıkmamak gerekiyor. ve patates özelinde, pişince tüketmek lazım. bekletmeye gelmiyormuş, yeni öğrendim. deneme yanılma ile cihazınıza uygun ölçüyü bulunca, tava ve yağ tehlikesinden vaz geçersiniz.