I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
merhaba arkadaşlar, bu corona virüsü bir türlü durdurulamıyor. Yeni yavaş yavaş tüm dünyayı kapsıyor. Acaba sonunuz yani, kıyamet bu şekilde mı gelecek. Neden halen bu virüse çare bulunamadı, tüm dünyayı etkisi altına alırsa ne olur bilmiyorum. İran'a da sıçramış bu virüs. Sınırlarımı,da ki ülkelerde görünmeye başlamış ya buraya da gelirse, ben şahsen bu devletin adam akıllı önlem alacağını bu virüse karşı bir planı olduğunu zerre düşünmüyorum. Eğer virüs buraya da gelirse, büyük bir kaosun ve iç savaşın çıkacağını düşünüyorum. Bu arada
bu sitede kaç kişi ölmüş bu virüsten anlık gösteriliyor. Virüsle alakalı istatistik raporları da var.
ülkemizde evet şuan corona virüsü yok, ama gelmeyecek diye bir şey. Neden hiç bir yetkili çıkıpta eğer virüs ülkemize sıçrarsa şunu yaparız bunu yaparız, planlarımız var. Hekimlerimiz çalışmalar yürütüyorur, çözümler üretiyoruz demiyor. Halkı bu konuda bilgilendirmeler sunulmuyor. Haydi virüs geldi ne olacak? Kaos dışında? Siz daha önceden uyarırlar, sempozyumlar neden yapmıyorsunuz. Ülkemizde yok denilip geçiyor. Çoğu ülkede biz de virüs yok diyordu ama şimdi? Bakın var, bilemiyorum ne olacak. Umarım ülkemize girmez bu virüs
Evet Türkiye'de girmiş virüs.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu sitede kaç kişi ölmüş bu virüsten anlık gösteriliyor. Virüsle alakalı istatistik raporları da var.
Giriş yap veya üye ol.
bu siteye de bakın farklı istatistikler ve vakaları görebilirsiniz.ülkemizde evet şuan corona virüsü yok, ama gelmeyecek diye bir şey. Neden hiç bir yetkili çıkıpta eğer virüs ülkemize sıçrarsa şunu yaparız bunu yaparız, planlarımız var. Hekimlerimiz çalışmalar yürütüyorur, çözümler üretiyoruz demiyor. Halkı bu konuda bilgilendirmeler sunulmuyor. Haydi virüs geldi ne olacak? Kaos dışında? Siz daha önceden uyarırlar, sempozyumlar neden yapmıyorsunuz. Ülkemizde yok denilip geçiyor. Çoğu ülkede biz de virüs yok diyordu ama şimdi? Bakın var, bilemiyorum ne olacak. Umarım ülkemize girmez bu virüs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet Türkiye'de girmiş virüs.
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: