F
firildak66
Aktif Üye
- 14 Eki 2018
- 196
- 39
Corby drone incelemesi;
Moderatör tarafında düzenlendi:
tam anlamadım açıkçası ne yapacağımı diğer konuları öyle açarım olmazsa başlık mı önemliMerhaba, incelemelerinizi paylaşmanıza müsaade ediyoruz fakat siz de bizlere yardımcı olursanız güzel olur diye düşünüyorum.
Açtığınız inceleme konularında mesajınızda yaptığım düzenleme gibi metinler girerseniz, Google aramalarında bize ve size daha fazla geri dönüşü olacağının kanaatindeyim. İyi forumlar.
tam anlamadım açıkçası ne yapacağımı diğer konuları öyle açarım olmazsa başlık mı önemli
dikkate alacağımVideonun üzerine yazı yazmışım, corby drone incelemesi diye, onun gibi dikkat çeken kelimeleri kalın harfle yazarsanız Google'dan bize de trafik gelebilir.
Aklımda kalan 7-9 dakika yazıyor havada kalma süresi... Yani, 8 dakikada bir yere çakılması gayet normal.bende droneye merak sardım ama bunun videolarına baktım ikidebir yere çakılıyormuş
Buna bastım kahkahayı, en iyisi 3.cü dakikada yere indirmek ,ancak iner zatenAklımda kalan 7-9 dakika yazıyor havada kalma süresi... Yani, 8 dakikada bir yere çakılması gayet normal.
kaç km hızla gidiyor.bu zaten uçuşa geçene kadar zaten 5 dakıka geçerAklımda kalan 7-9 dakika yazıyor havada kalma süresi... Yani, 8 dakikada bir yere çakılması gayet normal.
kaç km hızla gidiyor.bu zaten uçuşa geçene kadar zaten 5 dakıka geçer