A
Abdulkadir Can
Yeni Üye
- 2 Eki 2021
- 3
- 44
Yaklaşık 1 yıl önce REGAL 55r752u aldım ve Conax modüle geçtim. Geçtiğim günden bu yana her kanal geçişinde olmasa da çoğu zaman ortak arabirim modülü çıkarıldı uyarısı ve akabinde şifreli yayın ile yayın kesiliyor sonrasında ortak arabirim modülü takıldı uyarısı ile yayın tekrardan geliyor. Genelde birkaç saniye sürüyor. Hani yayın gelmesi kısa sürdüğü ve genelde 1 kanalda kaldığım için çok sorun etmiyorum ancak TV nin garantisi de varken eğer TV de arıza varsa diye teyit etmek için kablonet servisini 3-4 defadır çağırıyorum. Ancak gelen servis her defasında modülün sağlam olduğunu TV de uyumsuzluk olduğunu belirtip gidiyorlar ki Samsung ve LG haricinde diğerlerinin hep uyumsuz olduğunu belirtiyorlar. Modülü değiştirmediler, yaptıkları tek şey modül çıkar üfle püfle tak. Yedek modülle değişin eğer modülde sıkıntı yoksa TV için servis çağıracağım dememe rağmen en son geldiklerinde iade et tekrardan modül talebinde bulun oldu.
1-Bu marka ve model TV ler türksatın conax modülü ile gerçekten uyumlu değil midir?
2-Bir diğer iddiaları yayın kalitesinin kutularda daha kaliteli olduğu yönünde, bu durumda conax mı yoksa kendi kutuları mı daha kaliteli yayın sunmaktadır? (TV 4k desteklemekte)
3-Konuyu açmışken 100mb akıllı sınırsız kullanıyorum modem eski netmaster cbw 383z4. Yeni modem kiralasam hız ve kapsama alanı açısından fark olur mu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1-Bu marka ve model TV ler türksatın conax modülü ile gerçekten uyumlu değil midir?
2-Bir diğer iddiaları yayın kalitesinin kutularda daha kaliteli olduğu yönünde, bu durumda conax mı yoksa kendi kutuları mı daha kaliteli yayın sunmaktadır? (TV 4k desteklemekte)
3-Konuyu açmışken 100mb akıllı sınırsız kullanıyorum modem eski netmaster cbw 383z4. Yeni modem kiralasam hız ve kapsama alanı açısından fark olur mu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: