S
serdarkaralar
Aktif Üye
- 10 Ocak 2023
- 66
- 38
bu comnet aylık kiralama ücreti karşılığında fiber modem veriyor mu? sitelerine baktım da sanki modemi satıyorlar gibi anlamadım
Modem kiralık olarak fiyata dahildir.bu comnet aylık kiralama ücreti karşılığında fiber modem veriyor mu? sitelerine baktım da sanki modemi satıyorlar gibi anlamadım
Sorunlar özeldir tüm servis sağlayıcılar hakkında şikayet var. Alt yapınız sorunsuz ise en ucuzu en sağlıklısı olurAslında bir süredir bende gelen zamlardan dolayı servis sağlayıcıları araştırıyorum ve mahalleden bir arkadaşım da comnet'e geçti fakat bugün derinlemesine araştırma yaparken şikayet var ve donanımhaber'de bir kaç konu gördüm ve vazgeçtim. Arkadaşım da yeni geçti bir sorunu şimdilik yok fakat okuduklarım gerçekten hoş şeyler değil. Abonesi olan veya olmayı düşünen kişilerin tekrar bir araştırmasını isterim.
Bana çok özel gibi gelmedi, yüzlerce insan diyebilceğim bir sayı ve bahsettiğim mecraalarda araştırırsanız sizde muhtemelen göreceksiniz. Çokta ayrıntı vermek istemiyorum kimseyi savunmak veya kötülemek değil amacım o yüzden insanların araştırarak karar vermesi daha doğru olur diye düşündüm. Nacizane bende bugün itibari ile olumsuz etki yaratan bir durum.Sorunlar özeldir tüm servis sağlayıcılar hakkında şikayet var. Alt yapınız sorunsuz ise en ucuzu en sağlıklısı olur
Malesef yok biraz şehir dışındayız. Vdsl bile yeni geldi diyebilirim. Kablonet olsa gerçekten düşünmem alırım, bölge sorunsuz ise kablonet dsl hattından bencede çok daha iyidir.P Purgative, bulunduğunuz lokasyon da kablonet varsa paketlerine gözatın
2009 yılından beri kablonetten hizmet alıyorum.
Biz de kablonet ile 100 güldüren tarifesindeydik ,ama heryerde yok maalesef kablotv,çok memnunuzP Purgative, bulunduğunuz lokasyon da kablonet varsa paketlerine gözatın
2009 yılından beri kablonetten hizmet alıyorum.
Teşekkürler güncell
GücncellTeşekkürler güncell
merkür net izmir merkezli sanal santral adında bir firma fiyat ve performans bakımından ço iyi.benim fikrimce tavsiye ederimMalesef yok biraz şehir dışındayız. Vdsl bile yeni geldi diyebilirim. Kablonet olsa gerçekten düşünmem alırım, bölge sorunsuz ise kablonet dsl hattından bencede çok daha iyidir.