Çocukken Oynadığınız Bilgisayar Oyunları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koro96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsimlerini hatırlamasam da disketle açılan PC de (eskiler bilir..) oynanan bir kaç tane oyun oynardım.. Tabi ki disket arızalı değilse.. ve o disketler masa üzerinden hiç eksik olmazdı..

Atari evtipi

F1 Race
süper mario (çok pis oynardım)
contra
------------

Atari Salonlarında

Streetfighter
Tekken (aşırı pis oynardım law-king-kazuya-heihachi) tüm kambolarıni yapardim

mortol kombat

Benim çocukluğumun oyunu ve PC toplamaya heves salmama sebep olan Crysis serisidir bütün seriyi en azından 3-4 defa oynamışımdır ayrıca 2 defa ekran kartı değiştirme sebebim olmuştur.

İsimlerini hatırlamasam da disketle açılan PC de (eskiler bilir..) oynanan bir kaç tane oyun oynardım.. Tabi ki disket arızalı değilse.. ve o disketler masa üzerinden hiç eksik olmazdı..
İyi ki ben eski değilim ,yoksa bilirdim :haha1

Heroes Might and Magic 3 (hâlâ oynarım)

Çok oyun oynadık ama şöyle aksiyonu heyecanı hiç bir oyun vermedi ?

7778DDB3-D719-42E0-9780-AF01739C4305.jpg

Benim bundan vardı ? birde tetris..

images-6b5ea10be99d7f90d.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakan top, istop, 9 aylık, 12 aylık, bokuç, pıtık ?
Benim need for speed oto lastiğinin içine suyu koyup iki kazık çubuk peşinde koşmaktı ?
Birde elektrik hortumu ile içine külah fişek yapıp atmak. Dürbünü bile vardı ?

Bu oyunla ilgili bir ton anılarım var... 84-85 yılları ve para biriktirip soluğu atari salonlarında alıyorum, jeton ilk zamanlar 50 liraydı (belki bu günün 50 kuruşu veya 1 lirasıdır) sonra bir kaç salon daha açılınca 35 liraya düştü jeton... Belki de atari alacak kadar parayı jetona vermişimdir... Atari 50 bin liraydı... :alsana

Bu River Raid oyunu değil miydi?
Aynen o oyun efsane.
Bu oyunla ilgili bir ton anılarım var... 84-85 yılları ve para biriktirip soluğu atari salonlarında alıyorum, jeton ilk zamanlar 50 liraydı (belki bu günün 50 kuruşu veya 1 lirasıdır) sonra bir kaç salon daha açılınca 35 liraya düştü jeton... Belki de atari alacak kadar parayı jetona vermişimdir... Atari 50 bin liraydı... :alsana
Çok ocaklar yaktı. Belki bugün bir Sabancı değilsek sebebidir ?

Bu hanımın özel oyunu idi,en sinir olduğu şey ,köprüden geçerken benzini bitmesi idi , bana "alo,buradan geçir beni ,çabuk" derdi :haha1 ,sonra amiga500 de helikopter oyunu vardı ,ona terfi etti bizim hanım ama 3.cü oyunu bir türlü geçemediğinden (hiç geçememiştir) ,her seferinde bana "alo ,şu helikopteri yükle bakayım" der dururdu,sanki 4.cü oyunu geçecekmiş gibi :haha1

Benim çocukluğumda pc yoktu :)
Saklanbaç
Satranç
Tabii ki uyum sağlamadım ama olsun,yinede belirteyim istedim :ok
amiga vardı commodore var dır :)) hatta teyip kesetli lomodorda Red kit vardı

Geri
Üst Alt