İyi ki ben eski değilim ,yoksa bilirdimİsimlerini hatırlamasam da disketle açılan PC de (eskiler bilir..) oynanan bir kaç tane oyun oynardım.. Tabi ki disket arızalı değilse.. ve o disketler masa üzerinden hiç eksik olmazdı..
Aslında bilgisayarı emmi icat etti de, başıma iş gelir diye imha etmişti.İyi ki ben eski değilim ,yoksa bilirdim
Çok oyun oynadık ama şöyle aksiyonu heyecanı hiç bir oyun vermedi ?
Bu oyunla ilgili bir ton anılarım var... 84-85 yılları ve para biriktirip soluğu atari salonlarında alıyorum, jeton ilk zamanlar 50 liraydı (belki bu günün 50 kuruşu veya 1 lirasıdır) sonra bir kaç salon daha açılınca 35 liraya düştü jeton... Belki de atari alacak kadar parayı jetona vermişimdir... Atari 50 bin liraydı...Çok oyun oynadık ama şöyle aksiyonu heyecanı hiç bir oyun vermedi ?
Aynen o oyun efsane.Bu River Raid oyunu değil miydi?
Çok ocaklar yaktı. Belki bugün bir Sabancı değilsek sebebidir ?Bu oyunla ilgili bir ton anılarım var... 84-85 yılları ve para biriktirip soluğu atari salonlarında alıyorum, jeton ilk zamanlar 50 liraydı (belki bu günün 50 kuruşu veya 1 lirasıdır) sonra bir kaç salon daha açılınca 35 liraya düştü jeton... Belki de atari alacak kadar parayı jetona vermişimdir... Atari 50 bin liraydı...
Bu hanımın özel oyunu idi,en sinir olduğu şey ,köprüden geçerken benzini bitmesi idi , bana "alo,buradan geçir beni ,çabuk" derdi ,sonra amiga500 de helikopter oyunu vardı ,ona terfi etti bizim hanım ama 3.cü oyunu bir türlü geçemediğinden (hiç geçememiştir) ,her seferinde bana "alo ,şu helikopteri yükle bakayım" der dururdu,sanki 4.cü oyunu geçecekmiş gibiÇok oyun oynadık ama şöyle aksiyonu heyecanı hiç bir oyun vermedi ?
amiga vardı commodore var dır ) hatta teyip kesetli lomodorda Red kit vardıBenim çocukluğumda pc yoktu
Saklanbaç
Satranç
Tabii ki uyum sağlamadım ama olsun,yinede belirteyim istedim
İşte onlar senin çocukluğunda olanlar ,benikiler ancak sokak oyunları idiamiga vardı commodore var dır ) hatta teyip kesetli lomodorda Red kit vardı