CINESTAR HD-20 uydu cihazı yardım ...

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bundan yaklaşık 6 ay kadar zaman önce bu cihazı aldım. Gayet uygun ve iş görüyordu. Özellikle görüntü kalitesi ve YouTube sağlıklı çalışıyor.

Fakat önceden buraya konusunu açmıştım. Sanayi tipi buharlı ütü buhara bastıkca gitgel yapıyordu yani aynı prize takılı olduğundan cihaz gerilime maruz kalıyordu. Şimdi hat çektim. Sorun yok ama bundan dolayı cihazın kanımca flashı uçtu. Çünkü tüm kanalları gösteriyordu.

Magbox mercury uydu cihazıyla aynı işlemciye sahip olduğu için (national) onun yazılımını attım ve ekranda Magbox yazısıyla kaldı. ?

Cihazı kurtarmam için neler yapabilirim?

Servislerini aradım. Farklı yazılım attığım için garanti dışı kalıyor. Kurtarma yazılımı var mı diye sorduğumda bilgilerimi aldılar olursa dönüş yaparım dedi ama olmadı galiba... ?

DSC_08573834ca61de8e1a0c.jpg

DSC_0858.jpg

DSC_0859.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımmm, şimdi şöyle yazayım sevgili tarık,işlemci aynıdır ama flash değişiktir ,ondan çökmüştür ,ne vardı işlemci bunda,6605 mi yoksa 1506 mı?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tarık,mini usbnin olduğu yerdeki yazıyı aktar bakayım buraya,sanki GX6605 mi okudum :) (iki usb girişin olduğu yer)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ooooo ,6605,süper ozaman ,hemen yukarıda belirttiğim aparatı al,4mblik 6605 tüm yazılımları atıp dene :):):) ,sever veren yazılımlar var mesela ,ben bir konu açmıştım 6605ile alakalı ,hatta yükleyicisini de vermiştim :) imzamdaki linklerden birinde :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Birde kapağını kapatma hemen ,o yazının üzerindeki flashın üzerinde (8 bacaklı olan)ne yazıyor , gündüz güneş ışığında okuyabilirsin ,25Qxxx mi ,MX25L xxx mi , hatta büyütecin varsa onunla bakabilirsin,bakalım ne flash var üzerinde :)

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Birde kapağını kapatma hemen ,o yazının üzerindeki flashın üzerinde (8 bacaklı olan)ne yazıyor , gündüz güneş ışığında okuyabilirsin ,25Qxxx mi ,MX25L xxx mi , hatta büyütecin varsa onunla bakabilirsin,bakalım ne flash var üzerinde :)
Büyüteç lazım çok küçük yazıyor. Yarın elektronikçiden okuyup yazıcam. ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ooooo ,6605,süper ozaman ,hemen yukarıda belirttiğim aparatı al,4mblik 6605 tüm yazılımları atıp dene :):):) ,sever veren yazılımlar var mesela ,ben bir konu açmıştım 6605ile alakalı ,hatta yükleyicisini de vermiştim :) imzamdaki linklerden birinde :ok
Bir yerden temin etmek lazım. Elektronikçide vardır. Oradan alıp sizin yazılımı denemek lazım.. ?

Screenshot_20191026-013908.png

Son düzenleme:
TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Sever veren yazmışım :) server olacaktı :) ,bir tanede usb wifi aldınmı tamam :)
Senin cihazın yazılımı varmı elinde,eski de olabilir,deneyeyim bakalı nasılmış yazılımı bunun :)
Bu cihazın yazılımı yok maalesef.. Yetkili servislerini arayıp isterim büyük ihtimal temin ederim. Yada muadili yazılım olur mu? Tavsiyeniz üzerine....!

25 ile başlıyor. Çözümü yüksek ışık ve Sony lensle çözdük ?

Geri
Üst Alt