Cem Adrian İnanılmaz Performansı ve Bu Adamın Yorumu Çok Güzel Olmuş

Adem Helvacı

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
Adem Helvacı
Cem Adrian'ı zaten dinlerim o ayrı konu lakin bu youtube kanalındaki adamın bazı performans sanatçılarını yorumlamasını da seviyorum.

Özellikle yorumlayan kişinin müzik bilgisi olması, Özellikle mesela Cem Adrian'ın falsettodan göğüs sesine geçişini yorumlamaşı fakat müthiş.

Daha dün izlemiştim, Cem Adrian'i dinleyip yorumlayan çok ama dediğin gibi bu arkadaşın müzik bilgisi ile yorumlaması ayrı bir güzel. Cem Adrian da dünya da az bulunan bir değer gerçekten.

Çok sevdiğim bir sanatçı. Severek dinlerim inanılmaz eserleri var.

Ben bu şarkıyı ilk duyduğumda bayan söylüyor bile sanmıştım, gurur verici yönlerinden biri dünyada bu sese çıkabilen çok çok az kişi var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Çok sevdiğim bir sanatçı. Severek dinlerim inanılmaz eserleri var.

Ben bu şarkıyı ilk duyduğumda bayan söylüyor bile sanmıştım, gurur verici yönlerinden biri dünyada bu sese çıkabilen çok çok az kişi var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Heeeey gidi, yanılmıyorsam Whitney Housten da 5 oktav ses vardı. İtalyan asıllı olan Mariah Carrey de 5 di, Bir dönem Whitney için (90 larda) 6 oktav demişlerdi ama bildiğim kadarı ile bilinen bir kişi vardı 6 oktav, kim olduğunu bilemedim şimdi.

Cem Adrian da 5 oktav ses aralığı ile gerçekten gururumuzdur.

Daha dün izlemiştim, Cem Adrian'i dinleyip yorumlayan çok ama dediğin gibi bu arkadaşın müzik bilgisi ile yorumlaması ayrı bir güzel. Cem Adrian da dünya da az bulunan bir değer gerçekten.
Bir de bu adamın bizlerin geleneksel Türkülerine de merakı var oldukça. Yorumlamayı seviyor.

Oktav Demişken Sertap Erener'e haksızlık etmeyelim :)

Geri
Üst Alt