suleyman_23
Yeni Üye
- 11 Ocak 2021
- 21
- 34
Merhaba sitese arama yaptim fakat ozel mesaj gondeeme secenegini bulamadim yonetici arkadaslar yardimci olabilir mi?
Konu herkes tarafindan gosterilmeyecek kisisel bilgi iceriyorsa diye hocam yoksa benim faydaladigim herseysen herkesin yararlanmasini isterim hatta size ozel mesaj gondermek istedim ?Göndereceğiniz kişi özel mesajı kapatmış ise gonderemezsiniz.
Konu açarak destek alın, kişiye özel cevap yerine herkes Bilgi sahibi olur
Ama ben dm den pek cevap veremiyorum ? acil konular hariç ?Konu herkes tarafindan gosterilmeyecek kisisel bilgi iceriyorsa diye hocam yoksa benim faydaladigim herseysen herkesin yararlanmasini isterim hatta size ozel mesaj gondermek istedim ?
Ccam server ile ilgim yoktur. teraspy M memoli1478 @kabus22 hosbuldukIsin asli kendime ait serverim var cccam alsim yeni size test etmeniz verecektim benim cohazla mi alakali yoksa serverin icinde mi istedigim paket yok cw ler geliyor ama kanali acmiyor
Tesekkur ederim hocamCcam server ile ilgim yoktur. teraspy M memoli1478 @kabus22 hosbulduk
Belki arkadaşlar yardımcı olabilir.
google hesabı ile oturum açın izleyin, cccam da hangi paketler var görürsünüzTesekkur ederim hocam