Çay Makinesi Tavsiyesi

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
1000 tl altı bir çay makinesi arıyorum. İçi Plastik olmayan memnun olduğunuz bir marka model var mıdır?

Bu ürünü kullanıp memnun kalan var mıdır forumda?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Uzun süre plastik gövdeli olandan kullandık.
Geçenlerde tabandan su akıtmaya başladı yeni alalım derken zamanın behlinde Karaca Rose alt-üst metal gövdeli çaycıyı alıp atmışız.

Metal gövdenin şuana kadar görebildiğim en olumsuz yanı hızlıca kireçlenme yapması.
Katman katman kireçleme oluşmasına müsade etmeden müdahale edilirse iyi olur.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Armağan elektrikli semaver almıştım 4-5 yıl olmuştur.
Aktif kullanıyoruz sadece musluğu değişti. Kireçlenme olunca porçöz ile tertemiz oluyor.
Alt üst çelik malzeme uzun ömürlü tavsiye ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Armağan elektrikli semaver almıştım 4-5 yıl olmuştur.
Aktif kullanıyoruz sadece musluğu değişti. Kireçlenme olunca porçöz ile tertemiz oluyor.
Alt üst çelik malzeme uzun ömürlü tavsiye ederim.

Bu semaverler sanayi ortamda çok kullanılıyor. Üzerinde buharla yemek ısıtmaya da müsait, tek sorunu metal gövde zamanla taban plastiğini deforme ediyor.
Buna bağlı olarak semaver taban plastiğinin içine girip dengesiz durmasına neden oluyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu semaverler sanayi ortamda çok kullanılıyor. Üzerinde buharla yemek ısıtmaya da müsait, tek sorunu metal gövde zamanla taban plastiğini deforme ediyor.
Buna bağlı olarak semaver taban plastiğinin içine girip dengesiz durmasına neden oluyor.
Armağan sonradan çaydanlık konan kısmı su taşıyor diye yükseltmek için plastik yaptı az malzemeden çaldı ben görseldeki komple çelik olanı aldım ev için kullanışlı.
Ayakları sapı kulp hiç biryeri düşmedi deforme olmadı alt taban için yanmaz plastik malzeme kullanılmış kaynayınca kapatmak gerekli yada kısmak bundan şipariş geç bir dene test et Başkan
Screenshot_2023-06-30-23-00-23-254_com.opera.browser.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
6 yıl geçmiş 2017 de aşağıdakini Alman'ya hediye olarak göndermiştim .
Hala orda kullanıyorlar sonra madem oraya hediye gönderdim,
kendimize de alalım dedim bu ilk rezistans arızası verir demiştim.
Yedek rezidans almayı düşündüm taş gibi bişey olmadı bi türlü rezistans almak nasip olmadı :kiskis

IMG_20230630_231935.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Size hak veriyorum, elektrikli semaver bende vardı. Benimki sadece şahsi görüş 🙂
Gerçekten kaynayan sudan keyif almak için çaydanlık en güzeli. Kahve yaparken bile pek güzel köpürüyor. Isı transferi de doğrudan olduğu için geç soğuyor. Ancak acil durumlarda da elektrikli ısıtıcılar artık elzem. O yüzden iki tarafta haklı bana göre. :)

Geri
Üst Alt