Carnavi marka multimedya nasıldır?

E Çevrimdışı

Elweald

Aktif Üye
12 Haz 2024
103
24
Arkadaşlar merhaba, Honda City marka aracıma carnavi marka multimedya taktırmak istiyorum. Fiyatları ve özellikleri aşağıda bıraktım sizce carnavi markası nasıldır? Alınır mı?

2 GB RAM 32 dahili hafıza carnavi marka IPS ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 4500 TL.

4 GB RAM 64 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 5500 TL.

6 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 6999 TL.

6 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android 8581 işlemci 8 çekirdek 2 yıl garantili kamera montaj dahil 9999 TL.

8 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android TS10 işlemci 8 çekirdek 2 yıl garantili kamera montaj dahil 11999 TL.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Enteresan isimleri olan markalara ait ürün taktırmanızı tavsiye etmiyorum. Ben böyle bir hata yaptım, mutlu değilim. Mümkün mertebe Alpine, Sony, Pioneer, Kenwood gibi cihazlar tercih edilmeli. Tamam ucuz ürünlerin sesi fena değil ama sıkıntı çıkarıyorlar mutlaka. Hele Iphone kullanıyorsanız kesinlikle Carplay özellikli bir cihaz bakın.

Mart 2023'te Newfron marka Android Double teyp taktırdım, şu an oldukça pişmanım. Konusu aşağıda hatta. Kafasına göre, durduk yere radyo işlevini kaybediyor, hiçbir şekilde geri gelmiyor. Yine kafasına göre tekrar geri geldiğinde ise hafızasındaki bütün istasyonlar silinmiş oluyor.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Çin işi, ucuzluk ürünü diyebileceğimiz ürünler.
İçindeki yazılımdan da, sesinden de hayır beklemeyin.

Yukarıda bahsedildiği gibi, android olsun veya olmasın, kaliteli bir teyp almanız yararınıza olacaktır.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Çin işi, ucuzluk ürünü diyebileceğimiz ürünler.
İçindeki yazılımdan da, sesinden de hayır beklemeyin.

Yukarıda bahsedildiği gibi, android olsun veya olmasın, kaliteli bir teyp almanız yararınıza olacaktır.
En büyük sıkıntılarımdan biri de şu, double teyp takıcaz diye aracın yol bilgisayarı ekranını söktük. Şimdi bu yeni ekran hiçbir arıza kaydını göstermiyor.

Geri
Üst Alt