CANON EOS M50 Hayatımda Sahip Olduğum İlk Makinem

Eve gittim bir değişik isim konuşuyolar, sahiplenmişler valla. Babür müydü o robotun adı, konuşuyor olsa öyle aileden sayacaklar :hihi

Bir ara mutfak tarafından ''Kız Şapşik'' diye bir ses geldi.
''Anlamadım?'' dedim.
''Sana demedim'' dedi

Lan evde iki kişiyiz zaten :kop

Robotla konuşuyormuş :kiskis

Halısız haritaladığımız mutfağa halı serince ortada şaşkın şaknın gezmiş bir süre, onu görünce kendisine ''kız şapşik ne dolanıp duruyorsun temizlesene'' demiş :kiskis

Yani ben bu temizlikçinin canlısınınevimize geldiğini düşünmekistemiyorum
:kop

Bir ara mutfak tarafından ''Kız Şapşik'' diye bir ses geldi.
''Anlamadım?'' dedim.
''Sana demedim'' dedi

Lan evde iki kişiyiz zaten :kop

Robotla konuşuyormuş :kiskis

Halısız haritaladığımız mutfağa halı serince ortada şaşkın şaknın gezmiş bir süre, onu görünce kendisine ''kız şapşik ne dolanıp duruyorsun temizlesene'' demiş :kiskis

Yani ben bu temizlikçinin canlısınınevimize geldiğini düşünmekistemiyorum
:kop
Ablam efsane ya :haha1

Haftasonu hava bu gün gibi olur mu acaba :alala

Bu gün kordonda ben Hem sweat hem Gömlek çıkarttım kısa kol Tshirt ile gezdim.

Ben diyorum bak ben ve Aralık ayında Tshirt :kiskis
Valla bugün dedim ne mükemmel havaydı, ne vardı bugün gitseydik. :hmm

İnşallah hafta sonu da öyle olur, bakalım görelim ?

Haftasonu hava bu gün gibi olur mu acaba :alala

Bu gün kordonda ben Hem sweat hem Gömlek çıkarttım kısa kol Tshirt ile gezdim.

Ben diyorum bak ben ve Aralık ayında Tshirt :kiskis
Hava kapalıydı ,ne ara güneşli oldu kordonda :alala

Valla bugün dedim ne mükemmel havaydı, ne vardı bugün gitseydik. :hmm

İnşallah hafta sonu da öyle olur, bakalım görelim ?
Abi bu gün 3 kargo, dolaştık, Bacanakların tükkana uğradık bir ton iş vardı onları hallettik akşamüstü dönebildik.
Yarın da malum toplantı var, son 2 dosyam kaldı onları da yazınca ben zaten yatmaya kaçar.

Cumartesi pazar o nedenle temenni ediyorum hava güzel olsa da salsak kendimizi doğaya :clap

Abi bu gün 3 kargo, dolaştık, Bacanakların tükkana uğradık bir ton iş vardı onları hallettik akşamüstü dönebildik.
Yarın da malum toplantı var, son 2 dosyam kaldı onları da yazınca ben zaten yatmaya kaçar.

Cumartesi pazar o nedenle temenni ediyorum hava güzel olsa da salsak kendimizi doğaya :clap
Kordon da cam gibiydi. Güzel anlar yakaladım :hihi

Cumartesi pazar deme hiç, cumartesi hava güzelse hemen gidiyoruz, hemde kahvaltıyı orada yapıyoruz, hiç ben geç yattım ama yeaaa deme. Kahvaltı dediysek 7'de değil elbette :hihi

IMG_8252.jpg
IMG_8261.jpg

Kordon da cam gibiydi. Güzel anlar yakaladım :hihi

Cumartesi pazar deme hiç, cumartesi hava güzelse hemen gidiyoruz, hemde kahvaltıyı orada yapıyoruz, hiç ben geç yattım ama yeaaa deme. Kahvaltı dediysek 7'de değil elbette :hihi
7 mi? :alala

Saatte öyle bir rakam mı var?

hem de sabahları? :alala

Dostlar, saat 2 olmuş, az önce son dosyamı da ''Belge yetersizliğinden RET'' olarak yazdım, artık gönül rahatlığı ile gidip yatabilirim. Yarın hararetli tartışmalar yine bizi bekler :kiskis

Hepinize Allah Rahatlık versin :ok

Dostlar, saat 2 olmuş, az önce son dosyamı da ''Belge yetersizliğinden RET'' olarak yazdım, artık gönül rahatlığı ile gidip yatabilirim. Yarın hararetli tartışmalar yine bizi bekler :kiskis

Hepinize Allah Rahatlık versin :ok
İyi geceler ,yeni makinanı da yanına al ,uyandığında bakarsın :)

Geri
Üst Alt