CANON EOS M50 Hayatımda Sahip Olduğum İlk Makinem

Vay arkadaş. Zifiri karanlıkta 4 dakika pozlama ile bildiğin normale yakın görüntü aldı adam :alala
Buradan hareketle felsefik bir tartışma açılabilir aslında

Karanlık diye bir şey aslında yoktur, göz belli aralıktan sonrasını göremez :)

İyi de o zaman neden lambaları yakıyoruz :kiskis

O zaman gece vakti araba kullanırken farları yakmayayım bari ,nasılsa bir şey olmuyor :kiskis
Karşı tarafa nasıl ispat edicen o zaman ? :hmm Ya o karanlık diye bişey olmadığından haberdar değilse :haha1

Ooo, bana "amman abi karanlıkta sen kullanma" diyeceğine karşı tarafı düşünüyorsun ha ,görürsün sen :kiskis
Kusura bakma abi burda felsefi yaklaşıyoruz, bencillik yok :hihi Ama diğer yandan bakarsak, karşı taraf bundan haberdar değilse yine sen zarar görürsün, sonuçta seni de etkileyen bir olay döngüsündeyiz biz :hihi

Kusura bakma abi burda felsefi yaklaşıyoruz, bencillik yok :hihi Ama diğer yandan bakarsak, karşı taraf bundan haberdar değilse yine sen zarar görürsün, sonuçta seni de etkileyen bir olay döngüsündeyiz biz :hihi
Tamam tamam affettim hadi :) ,çıkmıyorum gece yola :kiskis

Tamam tamam affettim hadi :) ,çıkmıyorum gece yola :kiskis
İyi bari yırttık, çıkma çıkma ya bize denk gelirsen :hihi

Bu müşteki abi bombayı atıp gidiyor, biz sidik yarıştırmaktan bahsediyorduk :haha1

Yani yanlış hatırlamıyorsam o konu IŞIĞIN OLMAMASIDIR şeklinde ilerliyordu.

Mesela soğuk yoktur, sadece güneşin sıcaklığı olmadığı için artık SICAKLIK YOKTUR. Dolayısı ile soğuk diye bir şey yoktur gibi.

Siz Temelin Amarigada felsefe eğitimi alıp memlekete geri döndüğündeki durumu anlatan fıkrayı bilirmisiniz? :kiskis

Geri
Üst Alt