Hala detay vermediniz ne yapmak istiyorsunuz amacınız ne mesela harici mikrofon olsa ne olur olmasa ne olur sizin için
Birinci amaç fotoğraf çekmek bazen çok güzel bir görüntü yakalarsınız ama telefonla çektiğinizde ne kadar iyi olursa olsun gözünüzle gördüğünüz gibi olmaz işte onları yakalamak. İkinci olarak nasıl anlatılır bilemedim fotoğrafla sınırlı kalmayacak bir anınız olur onu çekerim. Dahili mikrofonun kötü olduğundan bahsedilmiş hep internette araştırdığımda o yüzden harici takılabilende istiyorum. Kullanır mıyım harici mikrofonu bilmiyorum ama takılmayan bir model alıp ihtiyaç duyarsam ikinci bir cihaz daha almak istemiyorum. Yurtdışına çıktığım oluyor ve bu durumda ne kadar az eşya olursa insan o kadar rahat ediyor.
Detaydan kasıntınızı anlayamadım son kullanıcıyım iş için kullanım olmayacak.
Ben olsam Canon 600d ile başlardım ama bu demek değilki Nikon ve Sony kötü makinalar. Sadece modellerini bilmiyorum. Shutter (poz) sayılarını aşağıdaki gibi öğrenebilirsiniz ama ikinci elde tek kıstas bu değil. Yani bilen biri yoksa siz almayın. Kursa gidecekseniz hocanızdan böyle bir destek ricasında bulunabilirsiniz. İlk derslerde makinanız olmasına gerek yok. Kurstan 1-2 hafta sonra alabilirsiniz.
Bir ara (fi tarihi

) dizi film vs çekiyorlardı kalitede fena değildiya ondan onu ayırdım
Modeli yarın detaylı araştıracağım. Zaten bu kadar cahilken dolandırılmamam ihtimali %0dır herhalde ?
Kurs işi şu an için zor online bile imkansız gibi çünkü bulunduğum yerde alt yapı yok ve superboxta bazen çok fazla aynı siteye girersen yada trafik çok olursa o siteyle hemen engelliyor. Telefon edince böyle birşey yok diyorlar ama telefondan girebildiğin siteye ikiside turkcelken ve bir saat önce girebilirken o anda giremiyorsan başka bir açıklaması kalmıyor. Bir çok şikayet var bu konuda
Behzat ç dizisini çekiyorlardı ama günümüzde mudanya ve trilye`de çekim olduğu zamanlarda hep fotoğraf makinesi kullanıyorlar hala sebebini sorduğumda yerel halkın tepkisi daha az oluyor kameraya göre dediler.