Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Şaka değil haaaa, başucuma alıyorumİyi geceler ,yeni makinanı da yanına al ,uyandığında bakarsın
Şaka değil haaaa, başucuma alıyorumİyi geceler ,yeni makinanı da yanına al ,uyandığında bakarsın
Abi lens demeyelim de lensi koruyacak bir uv filtre lazım sonrsaında bakacağız ama şu an için lens ihtiyacımız yok daha sonra alacağımız ilk lens 22 mm f2.0 olacak çünkü kapalı ortamda yayın yapıyorsun bize bol ışık lazım onun için f değeri düşük lensler gerekiyor. Sırayla bakacağız şimdilik öncelik bu setuba hakim olmak.İlk lens uyarım sevgili Aragorn kardeşimden UV lens yönde oldu, İkincisi de bu oldu ki tam da benim kafa ?
Yalnız lenslerin de araba parası olması ...
Maalesef öyle :( Kilit rolü lens oynuyor ve de çok pahalılar.
Sizi meşgul edecek o kadar çok detay var ki. Tanışma süreniz 1-2 ay sürebilir
Şöyle şeyler denemekten de kendinizi alıkoyamayabilirsiniz.
Canını yirim derim. Gel hele gelBunun için henüz çok erken ama önümüzdeki yaz Fethiye Babadağında bir uzun pozlama yaparız belki ne dersiniz Adem Helvacı ve İlteriş Yılmaz
UV filtre olmadan olmaz dediğiniz gibi. Genelde hediye olarak veriyorlardı ama...Abi lens demeyelim de lensi koruyacak bir uv filtre lazım sonrsaında bakacağız ama şu an için lens ihtiyacımız yok daha sonra alacağımız ilk lens 22 mm f2.0 olacak çünkü kapalı ortamda yayın yapıyorsun bize bol ışık lazım onun için f değeri düşük lensler gerekiyor. Sırayla bakacağız şimdilik öncelik bu setuba hakim olmak.
Bende var ya, kullanırız dönüşümlü ?UV filtre olmadan olmaz dediğiniz gibi. Genelde hediye olarak veriyorlardı ama...
Adem Helvacı Bey kutuyu ters çevirip iyice bir silkelediniz mi
Aslında Fethiye gibi güneşi bol bir yer için mutlak polarize filtre de lazım ama önce bir borçlerı ödeyelim de sonra halledelim o kısmını daUV filtre olmadan olmaz dediğiniz gibi. Genelde hediye olarak veriyorlardı ama...
Adem Helvacı Bey kutuyu ters çevirip iyice bir silkelediniz mi
Biz işin amatör kısmındayık ağam. Var birkaç alet ama çokta elzem mi bilemeden ilerliyoruz ?Aslında Fethiye gibi güneşi bol bir yer için mutlak polarize filtre de lazım ama önce bir borçlerı ödeyelim de sonra halledelim o kısmını da
Polarize inanılmaz elzem o gökyüzü nasıl bir maviymiş dersinBiz işin amatör kısmındayık ağam. Var birkaç alet ama çokta elzem mi bilemeden ilerliyoruz ?
Hmm UV var onuda alırız o zaman. ?Polarize inanılmaz elzem o gökyüzü nasıl bir maviymiş dersin
ovvv 77 mm ocağına incir ağacı diker ne lens var sendeHmm UV var onuda alırız o zaman. ?
100-400 ?ovvv 77 mm ocağına incir ağacı diker ne lens var sende
Maşallah ama ona almak yerine geniş açın varsa ona almak daha mantıklı olur, değerini bil çok güzel lens100-400 ?
24-105imde var. Ama daha çok kuş fotoğrafı çekmeyi seviyorum aslında ? manzarayı 2. tercihe koyuyorum. Evet harika bi lens. Her ne kadar ben amatör olsamda henüz ?Maşallah ama ona almak yerine geniş açın varsa ona almak daha mantıklı olur, değerini bil çok güzel lens