Buradan hareketle felsefik bir tartışma açılabilir aslındaVay arkadaş. Zifiri karanlıkta 4 dakika pozlama ile bildiğin normale yakın görüntü aldı adam![]()
Karanlık diye bir şey aslında yoktur, göz belli aralıktan sonrasını göremez

Buradan hareketle felsefik bir tartışma açılabilir aslındaVay arkadaş. Zifiri karanlıkta 4 dakika pozlama ile bildiğin normale yakın görüntü aldı adam![]()

Maalesef öyle :( Kilit rolü lens oynuyor ve de çok pahalılar.
Sizi meşgul edecek o kadar çok detay var ki. Tanışma süreniz 1-2 ay sürebilir
Şöyle şeyler denemekten de kendinizi alıkoyamayabilirsiniz.
Video bekleriz yani yarıştırırkenSidik yarıştırırız o halde![]()

Karanlık yok evet, ışık seviyesi varBuradan hareketle felsefik bir tartışma açılabilir aslında
Karanlık diye bir şey aslında yoktur, göz belli aralıktan sonrasını göremez![]()

Çok mantıklı bir challangeO zaman inceleme vidyosu çek çek bitmez bu meretin
Video bekleriz yani yarıştırırken![]()

İyi de o zaman neden lambaları yakıyoruzBuradan hareketle felsefik bir tartışma açılabilir aslında
Karanlık diye bir şey aslında yoktur, göz belli aralıktan sonrasını göremez![]()

Karanlık diye birşey olmadığını ispat etmek içinİyi de o zaman neden lambaları yakıyoruz![]()

O zaman gece vakti araba kullanırken farları yakmayayım bari ,nasılsa bir şey olmuyorKaranlık diye birşey olmadığını ispat etmek için![]()

Karşı tarafa nasıl ispat edicen o zaman ?O zaman gece vakti araba kullanırken farları yakmayayım bari ,nasılsa bir şey olmuyor![]()
Ya o karanlık diye bişey olmadığından haberdar değilse 
Ooo, bana "amman abi karanlıkta sen kullanma" diyeceğine karşı tarafı düşünüyorsun ha ,görürsün senKarşı tarafa nasıl ispat edicen o zaman ?Ya o karanlık diye bişey olmadığından haberdar değilse
![]()

Kusura bakma abi burda felsefi yaklaşıyoruz, bencillik yokOoo, bana "amman abi karanlıkta sen kullanma" diyeceğine karşı tarafı düşünüyorsun ha ,görürsün sen![]()
Ama diğer yandan bakarsak, karşı taraf bundan haberdar değilse yine sen zarar görürsün, sonuçta seni de etkileyen bir olay döngüsündeyiz biz 
Tamam tamam affettim hadiKusura bakma abi burda felsefi yaklaşıyoruz, bencillik yokAma diğer yandan bakarsak, karşı taraf bundan haberdar değilse yine sen zarar görürsün, sonuçta seni de etkileyen bir olay döngüsündeyiz biz
![]()
,çıkmıyorum gece yola 
İyi bari yırttık, çıkma çıkma ya bize denk gelirsenTamam tamam affettim hadi,çıkmıyorum gece yola
![]()

Yani yanlış hatırlamıyorsam o konu IŞIĞIN OLMAMASIDIR şeklinde ilerliyordu.Buradan hareketle felsefik bir tartışma açılabilir aslında

Ama önce bı Sor; onunda sende gönlü var mı platonik kalmasın ?Abi henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız, Yarın birlikte bir çay içmeye karar verdik![]()