T
tekavci
Kayıtsız / Doğrulanmamış
canım kızım
Moderatör tarafında düzenlendi:
canım kızım
/QUOTE]
Kardesım kızının Allah batını ömrünü hayırlı eylesin inşallah.
Nacizhane fikrim ve tavsiyem bu tür paylaşımlar yapmaman yönünde olucaktır. Çünki ben nazara inanan birisiyim.
Benim arkadaşımda sık sık evladının reskmlerını paylaşır ve miniğin başına gelmeyen kalmadı desem yeridir.
Onada yaptım sana yaptıgım tavsıyeyi.
Dikkate alırsın almazsın tabi senin bilceğin iştir
Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın
selam düşüncene katılıp konuyu nasıl yok edeceğimi düşünüyorum.Kardesım kızının Allah batını ömrünü hayırlı eylesin inşallah.
Nacizhane fikrim ve tavsiyem bu tür paylaşımlar yapmaman yönünde olucaktır. Çünki ben nazara inanan birisiyim.
Benim arkadaşımda sık sık evladının reskmlerını paylaşır ve miniğin başına gelmeyen kalmadı desem yeridir.
Aynı şeyleri düşündüm ama yazmadım... Çünkü, bu tür konular her bünyede aynı etkiyi vermiyor...Kardesım kızının Allah batını ömrünü hayırlı eylesin inşallah.
selam düşüncene katılıp konuyu nasıl yok edeceğimi düşünüyorum.
link filan bulamadım sil tuşu yok:(
konu cocuk olunca ( 2 kız babası olarak ) duyarsız kalmamak elde değil...Forumda sağduyulu insanları görmek içimi rahatlattı.