Çamaşır Makinesinden gelen garip ses

KingOfShadow

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
KingOfShadow
Merhabalar bu ses neden gelir acaba (video da çok belli olmamış sonlarda daha belirgin sürtme sesi var acaba kireçlenmeden dolayı mı çıkıyor)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ya rulman arızası ya da kazan içine kaçan bir şey var o sürtüyor. Rulman arızası ise yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Bu vinnn diye sesi mi kast ettiniz çok karışık sesler geliyor elinizin çarpması vs tam kasıt sesini anlamadım

Bayan iç çamaşırlarından çıkan kopan tellerin kazana girip sürtmesine benziyor.

Kazana sürten bir şey var bence de.
Sütyen teli olabilir.
Vınn sesi fırçalı motordan geliyor sanki.
Makineni marka modeli nedir? Ön panelinde yazar.

herkes gibi youtube'a koy ve onu buraya koy link olarak koyma.

Kazana sürten bir şey var bence de.
Sütyen teli olabilir.
Vınn sesi fırçalı motordan geliyor sanki.
Makineni marka modeli nedir? Ön panelinde yazar.
Vinn sesi normal diye tahmin ediyorum makine seg 9100 rulman arızası olmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz herhalde

yeni iken normal kömürler alışınca geçer ve youtube diye bir ortam varken niye kullanmıyon?

yeni iken normal kömürler alışınca geçer ve youtube diye bir ortam varken niye kullanmıyon?
Burası ne için var ayrıca vinn sesinden bahsetmedim ben ekstra olarak sürtme sesi var

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum son bir soru rulman arızası olduğu nasıl anlaşılır ses dışında

Burası ne için var ayrıca vinn sesinden bahsetmedim ben ekstra olarak sürtme sesi var

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum son bir soru rulman arızası olduğu nasıl anlaşılır ses dışında
Sen makineyi yen aldın yeni makinede hemen rulman arızası olmaz genelde 3-4 yıllık makinelerde o arıza oluyor

niye youtube'a yüklenmiyor video? gmail kullanmıyor musun?

Geri
Üst Alt