Evin zemini arkaya doğru ama ben ayakların hepsi ile oynadım makine terazide düz gözüküyor arkaya doğru meyilli değil.Yanlış yapmışsın. Bana Adem Helvacı nın tavsiye ettiği şey önleri açıp arkaları kısmaktı.
Eğim arkaya doğru mu?
Evin zemini arkaya doğru ama ben ayakların hepsi ile oynadım makine terazide düz gözüküyor arkaya doğru meyilli değil.
Asıl olan "terazide durması" değilmi ki Buzdolabı böyle yapılır ama çamaşır makinasına şaşırdım şimdiSiz dediğim yöntemi uygulayın.
Arka ayakları kapatın, ön ayakları açın.
Terazide durmasına rağmen sarsılıyorsa ya makine arızalıdır ya da ayaklar yere sağlam temas etmiyordur.
Asıl olan "terazide durması" değilmi ki Buzdolabı böyle yapılır ama çamaşır makinasına şaşırdım şimdi
Hımm ,tamam ,anladım şimdi umut ,makina sallanıyorsa böyle ,ama normalde terazide olmalı diye biliyordum hep ,bizimkisi yıllardır terazide ,ama dolab arkaya hafif eğikEvet ama teraziye getirmesine rağmen sallanıyorsa sorun hala devam ediyor demektir.
Ayaklar da yere sağlam basabilmeli bence.
Ayaklar ve terazi OK ise makinenin içinde bir arıza olabilir.
Bunların hepsi tahminim sadece.
"Demiştim" demeyeceğim sevgili Adem HelvacıÇamaşır makinesi terazide olmalı. Buzdolabı arkaya hafif eğim için ön ayaklar arkadan yüksek olur.
yeni üretim cihazlar dandik bu nedenle biraz geriye mail şart gibi , özellikle bulaşık makinesi ayaklar açılmassa su akıtıyor. Çamaşır makinesi deterjan kabından su geliyorÇamaşır makinesi terazide olmalı. Buzdolabı arkaya hafif eğim için ön ayaklar arkadan yüksek olur.