Çamaşır makinesi temizleyicisi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pitbull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pitbull

Süper Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,139
Yaş
45
Bugün servis takılan parçayı rezistansı sökerek çıkardı. Üstü biraz kireç gibi bir şey olmuştu yıkadık geri taktık. Teknisyen makine bakımsız dedi. Ben kazan temizlemeyi açıyorum bim gibi yerlerde BM için satılan ilaçlardan döküyorum dedim onlar işe yaramaz dedi. Yetkili servislerden temin edin dedi. Bu özel temizleme ürünü nedir? Bilgisi olan var mı? Alternatif önerilerinize açığım.
 
Kireci önlemek için makinanın hortumunun tepesine manyetik kireç önleyici takın hatta 2 tane.
 
1 veya 2 litre sirke alıp boşaltın makineye, ama kazan temizleme programının sıcak kısmında yapın bunu.
Bosch'un temizleyicileri var mesela, bayağı pahalı bence.
Uzun süre temizlenmediyse makine, programı üst üste 4-5 defa çalıştırın.
 
Bizim Hoower var geçen rezistansı değişti, servis temizleyici tavsiye etti, fiyatı da uygundu, aldık memnunuz

Screenshot_20200710-235353.png
 
Biz bu ürünlere daha hiç para vermedik ,halen de vermiyoruz ,ne de su yoluna metal alet taktık :)
Yıllardır soda kullanıyoruz,hatta ilk evliliğimizden beri ,yani yaklaşık 30 yıldır ,ne harici cihaz taktık ne de ecnebi ürünlere para verdik,soda aldık devamlı ,hatta bazen indirime giriyor soda ,o zaman 2-3 değil ,10-15 paket alıyoruz ,hatta bir keresinde "kaç torba var" diye sordum ,var amca dediler ,getirin alacağım hepsini dedim ve aldım,evde 18 kglik salça kutusu var ,içi soda dolu :) .
Kullandığımız 2.ci çamaşır makinesidir ,ilkinde hanım battaniye yıkamış ,kazanı yırtılmıştı ,sarı kaynak yaptırdım ,zaten sodanın işe yaradığnı o zman gördüm ,hemen tüm eş-dost-akrabaya söyledim , ama belki de bizim makineye iyi gelmiştir soda ,onu da yazayım :)
 
Geri
Üst Alt