Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altus Arçelik kalitesinde ama anneannemde dış kaporta pastan simsiyah oldu, 2 3 yerde daha gördüm aynı sorunu, sac kalınlığı mı boya mı etken bilmiyorum?
Little little into the middle hastalığımızdan dolayı kriterleri fazla tuttuk sanırım. Cevapladığınız için teşekkürler. Ama gerçekten aynı model için biri 'çok sessiz' derken diğeri 'uçak gibi' diyor, işin içinden çıkmak zor. Sanırım en sonunda 'hayırlısı' diyerek gözümüzü kapatıp alacağız... Vestel hariç tabi
Ses konusunda takıntılı değilseniz bu adımı atlayın derim.
Her makinede ses, hem ürünün mühendisliği kadar hem de ortam akustiği kadar olur.
Dairenin içine yerleştirmekle, her yer seramik olan bir banyoya yerleştirmek aynı sonucu vermez.
Ki şöyle de bir şey var, banyodaki nem makineyi öldürür. Paslanma erkenden başlar.
Bir de yorum farkında şöyle bir kriter söz konusu, aynı programda aynı ortamda mı kullanıldı? Hayır.
İşitme de kişiden kişiye değişebileceğine göre bu konudaki yorumlara pek güvenmemek lazım.
Altus Arçelik kalitesinde ama anneannemde dış kaporta pastan simsiyah oldu, 2 3 yerde daha gördüm aynı sorunu, sac kalınlığı mı boya mı etken bilmiyorum?