Çamaşır makinesi tavsiye

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
104
38
bizim ihtiyar gitmek üzere yeni 1 tane almam lazım bir kaç yere baktım BOSCH WAN24200TR Serie 4 tavsiyede bulunuyorlar
bende dedimki bizim forum ne güne duruyor hepsi işinin ehli güzel tavsiyeler verirler..topu size attım bekliyorum :cak

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
BOSCH markasından 4 serisini öneren lütfen bir zahmet tavsiye vermesin. Bosch beyaz eşya alacaksanız 6 serisini altına inmeyin.
Enteresan...
Niyekine :alala :alala :alala

Cidden merak ettim.

Burda yazanlar dışında bir numarası varsa bilemem elbette. Hatta bi şey itiraf edem: tambur hacmi cücük kadar olmayaydı serie2 bile iş görürdü benim gözümde. Buradan anlaşıldığı üzere benim beklentim tambur hacminin büyük olması. standart 60x60x85 ebatlı makinalarda 70lt üstü var mı bilmiyorum tabi, çok araştırmadım.

Elbette beklentiler ve istekler son sözü söyler. Herkes için de farklıdır...
:ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,344
Enteresan...
Niyekine :alala :alala :alala

Cidden merak ettim.

Burda yazanlar dışında bir numarası varsa bilemem elbette. Hatta bi şey itiraf edem: tambur hacmi cücük kadar olmayaydı serie2 bile iş görürdü benim gözümde. Buradan anlaşıldığı üzere benim beklentim tambur hacminin büyük olması. standart 60x60x85 ebatlı makinalarda 70lt üstü var mı bilmiyorum tabi, çok araştırmadım.

Elbette beklentiler ve istekler son sözü söyler. Herkes için de farklıdır...
:ok
seri 2-4 giriş sınıfı üretimdir. Malzeme kalitesi 6-8 kıyaslanması kesinlikle yanlış Özellikle 8. serisi yurtdışı üretimdi yanlışım varsa düzeltilsin.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
seri 2-4 giriş sınıfı üretimdir. Malzeme kalitesi 6-8 kıyaslanması kesinlikle yanlış Özellikle 8. serisi yurtdışı üretimdi yanlışım varsa düzeltilsin.
Valla G3 gibi söküp taktığım için kalite sorunum yok :sirit . Bu arada tüm serilerin sacları tın tın teneke olmuş resmen. Bunun dışında kazan ve tambur önemli ki; son yıllarda bu grup da pres kazana geçtiği için tüm iş rulman ve saplamada bitiyor. Bizim buradaki üretimlerde ors dışında zıttirik rulman kullanıyorlarsa yandık demektir. FAG ya da SKF'yi zati anca rüyamda görürüm. Şu söküp parçaladığım serie4 maxx7'den inanır mısın FAG rulman çıktı. Tambur saplaması da kalın tipti. Tek sorun örümcek. Halen alinyong döküm mü kullanıyorlar yoksa paslanmaz mı bilmiyorum. Paslanmaz değilse benim için eksi. Muhtemelen cast alüminyumdur.

8 Serisinde kasa bile farklı (benim gördüklerim, piyasada eski 8'lerden varsa spotçularda falan bilemem tabi) İlginçtir, bayi sanki satmak istemezmiş gibi bir tavırla yaklaştı makinaya. Özellikle dozlama ile ilgili kilo kilo 💩 attı. Bi iki gömlek, don pantolondan fazlasını yıkıyacaksanız ve çamaşırların kiri de fazla ise size uymaz diyerek final yaptı. Acaba elinde kalan başka mal mı var da bana saplamaya çalışıyor diye düşündüm ama, sonrasında hiç bir modelle ilgili yönlendirme çabası da olmadı.:alala

Ben de gittim tamburu en büyüğünün en ucuzunu aldım:kiskis
Kilo hikaye, mesele tambur hacmi ve standart 60x60x85 ebatlı makinelerde sınırdayız, daha üstü için, daha heyüla cihaz:ok

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
:sirit

benim gibi ucuzcular varsa diye koyalım şu linki şuraya.
WGA252Z0TR nası sökülür, parçalanır...
gün olur lazım olur.

Biz burda kaynak için çırmalıyoruz, gavur söktak rehberi yazıyor 500 sayfa.

Serindalga Serindalga ya kusura bakma, goygoyun sınırını aştık, konuyu dağıttık. Ben yukarıdaki modeli aldım. Kurutucum bosch olduğu ve üstüne koyacağım için aynı marka seçtim. Garantide sıkıntı çıkarıyorlar farklı makinaları üstüste koyunca. Yoksa arçelik tercihim olabilirdi. Arçeliklerde tambur hacmie 68lt yazmışlar, 2lt'nin lafı olmaz. Arçelik pahalı dersen altuslar çözüm olabilir. Atla deve kalite farkı olacağını çok düşünmüyorum ama markanın uzmanı değilim.

Son düzenleme:
Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
104
38
:sirit

benim gibi ucuzcular varsa diye koyalım şu linki şuraya.
WGA252Z0TR nası sökülür, parçalanır...
gün olur lazım olur.

Biz burda kaynak için çırmalıyoruz, gavur söktak rehberi yazıyor 500 sayfa.

Serindalga Serindalga ya kusura bakma, goygoyun sınırını aştık, konuyu dağıttık. Ben yukarıdaki modeli aldım. Kurutucum bosch olduğu ve üstüne koyacağım için aynı marka seçtim. Garantide sıkıntı çıkarıyorlar farklı makinaları üstüste koyunca. Yoksa arçelik tercihim olabilirdi. Arçeliklerde tambur hacmie 68lt yazmışlar, 2lt'nin lafı olmaz. Arçelik pahalı dersen altuslar çözüm olabilir. Atla deve kalite farkı olacağını çok düşünmüyorum ama markanın uzmanı değilim.
kral goygoy olacakki hem sohbet ilerleyecek hemde fikirler :cak

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Siemens 700
Bosch 8 serileri çamaşır makineleri Alman malı diğerleri komple yerli.
Kurutma makineleri ise çoğunluk Polonya.
Bana wifi, idos lazım değildi o yüzden İ300 serisi seçtim. Ama çamaşır makinesi ile birlikte l
Karşılaştırdım.
20 yıl önce ki Siemens çamaşır makinemde ki kalite şimdi ki hiçbirinde yok.
En özlediğim ise çamaşır gram gram tartması idi.

Geri
Üst Alt