5kg lik beko çamaşır makinamiz var 10 15 yıl olmuştur belki daha fazla bilmiyorum maşallahı var kapak tutamaci 2 kez kırıldı servisten ucuza aldim değiştim oda kapak biraz düşmüş zorlayinca kırılıyor menteşeleri temizledim biraz yükseltip dengeledim kapak düşüklüğü gitti bi ara çalışmayı durdurmuştu araştırmam sonucu kömürleri kontrol ettim bitmiş 100 liraya kömür aldim değiştim uzun zamandır çalışmaya devam ediyor keske tüm cihazlar uzun süre bu şekil çalışsa ama 5kg küçük geliyor yeni bir makina almak istiyorum
profill gözüme takıldı 14 bin civarı fiyatlar bence uygun çok ucuzada kacmak istemiyorum çok pahalıyada
yorumlara bakılırsa bu üründe sorun görünmüyor nasıldır sizce yada tavsiye edeceğiniz başka bir ürün varmi 9 10 kg civarı sessiz kronik sorunsuz bişey arıyorum
profill gözüme takıldı 14 bin civarı fiyatlar bence uygun çok ucuzada kacmak istemiyorum çok pahalıyada
yorumlara bakılırsa bu üründe sorun görünmüyor nasıldır sizce yada tavsiye edeceğiniz başka bir ürün varmi 9 10 kg civarı sessiz kronik sorunsuz bişey arıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.