Buzdolabı tavsiyesi (Vestel ,Arcelik,Profilo)

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
71
45
🙏 Sota@ Dostlarım anneme yeni bir buzdolabı lazım oldu araştırdık Beko'nun 978557 EB FİT modelinde karar kıldık ta rakamı biraz daha aşağı çekmek için acaba diyorum bu modelin Grundig % Altus ta muadili varmı varsa hangi model söyleyebilecek kardeşim varmı..
Arçelik ve alt gruplarını(beko vs..) önermem. Bir tek ses konusunda memnundum oda yalan oldu. 6 aydan sonra buzdolabı titremeye başladı. Kapıyı okşayıncaya kadar buzdolabı zangır zangır titriyor. Ancak gidip dokunursanız ses gidiyor. Sorun ayaklarda mı bilmiyorum ama onları da tek başınıza ayarlamanız imkansız olacak bir biçimde dizayn etmişler. Buzdolabı ayağını düzeltmek için ben servis çağırmak zorundamıyım.

L Çevrimdışı

luckyfather 

Aktif Üye
25 May 2018
165
57
Dostlarım Sota Sota Xentios Xentios yaşanmışlıklar tecrübeyi oluşturuyor ( Xentios Xentios kardeşim sendeki buzdolabı sevgi arzısıymış) şaka bir yana çok extrem arızalar ve çözümleri hayatımızda yaşanmaya başladı tavsiye ve yorumlarınıza teşekkür ederim..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,545
Dostlarım Sota Sota Xentios Xentios yaşanmışlıklar tecrübeyi oluşturuyor ( Xentios Xentios kardeşim sendeki buzdolabı sevgi arzısıymış) şaka bir yana çok extrem arızalar ve çözümleri hayatımızda yaşanmaya başladı tavsiye ve yorumlarınıza teşekkür ederim..
Kompresör kalori sorununu TEE kompresör konusunda tartışmıştık.
Arçelik, Beko grubunda dolap hacmine göre düşük kalori kullandığı için haliyle kompresör tam yükte çalışınca bir kaç seneye selası okunuyor.

L Çevrimdışı

luckyfather 

Aktif Üye
25 May 2018
165
57
Dostum tecrübe ve bilgilendirme için teşekkür ederim.. Samsung RT58K modelinde karar kırıp onu aldık hayırlısı ile ....

Geri
Üst Alt