Merhaba, tatil dönüşü elektrik kesintisi nedeniyle 10 yıldır memnuniyetle kullandığım dolabım bozuldu. Yenisini almam gerekiyor. En az 500lt hacimli alttan donduruculu f/p ürünü dolap bakıyorum. Araştırdığım kadarıyla Samsung ve Arçelik önceliğim. Samsung inceleme fırsatım oldu ama
@Adem Helvacı bey youtube da birisine rb den uzak dur rt, rl öneririm yazmış. Fakat bu serilerde kombi yok. Kombi konusunda ısrarcı olursak tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır?Sormak istediğim bir konu daha var İnternette yeterli cevap bulamadım bilgisi olan cevap verebilirse çok sevinirim. Özellikle
Adem Helvacı bey'in yorumu önemli.
10 yılını doldurmadan gövde gaz kaçağı sebebiyle buzdolabım çöp olmuş durumda servis geldi ve muadili olabilecek bir ürüne benden 9000 isteyip değişim yapabileceklerini söylediler. 10 yıl gövde garantisi kapsamında elimdeki hak sadece bu mudur? Kabul edip değişim mi yapmalıyım yoksa tüketici hakem heyetine başvura bilirmiyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
10 yılını doldurmadan gövde gaz kaçağı sebebiyle buzdolabım çöp olmuş durumda servis geldi ve muadili olabilecek bir ürüne benden 9000 isteyip değişim yapabileceklerini söylediler. 10 yıl gövde garantisi kapsamında elimdeki hak sadece bu mudur? Kabul edip değişim mi yapmalıyım yoksa tüketici hakem heyetine başvura bilirmiyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: