Buzdolabı & Çamaşır Makinesi

A Çevrimdışı

AlperenBey

Yeni Üye
20 Haz 2019
10
33
Merhabalar, uzun süredir araştırıyorum fakat tam bir karar veremedim her iki ürün için de birkaç model aklımda olsa da fikirlerinizi almak istedim.

Buzdolabı için (600 lt civarı, dondurucusu üstte, beyaz renk, sessiz özellikte olması tercihim);
Çamaşır Makinesi için (8 kg, 1200 devir, kısa programı önemli, kurutmalı bir-iki model de ekledim olursa daha iyi fakat elzem değil) ;

Bunlar acizane bulduklarım fakat uzun süreli kullanımları tam olarak bilemiyorum. Aşağı yukarı fiyat bandım buzdolabı için 5 binlerde, çamaşır makinesi için kurutmalı değilse 3 bin kurutma olacaksa en fazla 4 bin civarı. Şimdiden teşekkür ediyorum.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
vestel dışındaki ürünler hakkında fazla bilgim yok. hangi markayı alırsanız alın ek garanti yaptırın

A Çevrimdışı

AlperenBey

Yeni Üye
20 Haz 2019
10
33
Yorumlar için teşekkür ederim ek garanti yaptırmayı düşünüyorum. Arçelik bu forumda oldukça bahsedilen bir marka olmasına karşın başka platform ve kullanıcı yorumlarında olumsuz görüşler de gördüm. Malum kolay kazanılan paralardan bahsetmiyoruz, bu nedenle ince eleyip sık dokumak istiyorum

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Marka evet önemli fakat iyi markanın kötü ürünleri olabildiği gibi orta halli bir markanın çok iyi ürünleri de olabiliyor. O yüzden marka önemli evet ama marka+model ve kullanıcı yorumlarını harmanlayıp tercihinizi yapmanız yerinde olacaktır.

A Çevrimdışı

AlperenBey

Yeni Üye
20 Haz 2019
10
33
Marka evet önemli fakat iyi markanın kötü ürünleri olabildiği gibi orta halli bir markanın çok iyi ürünleri de olabiliyor. O yüzden marka önemli evet ama marka+model ve kullanıcı yorumlarını harmanlayıp tercihinizi yapmanız yerinde olacaktır.
Oldukça yorucu bir süreç açıkçası ve konunun da uzmanı olmadığımdan maalesef araştırmak çile haline gelebiliyor. Arçelik konusunda oldukça ısrarlı arkadaşlar Siemens ve Arçelik arasında karar vermeye çalışacağım. Model öneriniz varsa dikkate alacağım :) Teşekkür ederim.

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Yorumlar için teşekkür ederim ek garanti yaptırmayı düşünüyorum. Arçelik bu forumda oldukça bahsedilen bir marka olmasına karşın başka platform ve kullanıcı yorumlarında olumsuz görüşler de gördüm. Malum kolay kazanılan paralardan bahsetmiyoruz, bu nedenle ince eleyip sık dokumak istiyorum
Arcelik beko alirken kullanirkende garanti konusundada ek garanti yaptirirkende ithal markalardan daha uygundur. Bence isinizi gorecektir Turkiye beyaz esya konusunda dunyada 3.dur gayet kaliteli urunlerimiz vardir 2019 ifada acilis konusmasi yapan dunyada 8 kisiden birisi Arcelik beko ceo sudur nedir ithal urun asikligi anlamis degilim.

Geri
Üst Alt