Bulaşık makinesi tahliye hortum uzunluğu

Moneyinthepower

Yeni Üye
Puan 8
Çözümler 0
Moneyinthepower
Merhaba eski BOSCH bulaşık makinemizin yerini değiştirmemiz gerekiyor. Tahliye hortumunu ekleme yaparak ne kadar uzatabilirim? Makine ile gider arası 5 metre kadar olacak. Makine sorunsuzca suyu boşaltabilir mi? Tadilat işine girmek istemiyoruz.

Su alma hortumu en fazla 3 metre diye biliyorum. Su boşaltmada o kadar olabilir. Borunun içerisinde ne kadar pis su kalırsa o kadar koku yapabiliyor.

Tavsiye edilen max mesafe 5m yatay, 50cm dikey olsa da, 7-10m arası mesafe yapıldığını da gördük. (Kuşatasındaki evimde 6 metreydi mesafe)

Borunun bağlanacağı gider fazla yüksekte olmasın, boru gidere ulaşırken yüksek yerden geçmesin yeterli.

4 metreden sorunsuz tahliye gördüm hemde yerden 30 cm kadarda yükseğe basıyordu.Adem abi gerekli açıklamayı yapmış zaten ama bu işlerde en güzeli deneme yapmak.

4 metreden sorunsuz tahliye gördüm hemde yerden 30 cm kadarda yükseğe basıyordu.Adem abi gerekli açıklamayı yapmış zaten ama bu işlerde en güzeli deneme yapmak.
Kesinlikle doğru. Makineye göre de, tesisata göre de durum değişebilir belli mi olur.

Adsiz5d5b72240be3bdae.jpg

Sanatçı burada, izdüşümlerin insanoğlu üzerindeki etkilerine dair fütüristtik bir yaklaşım sergilemek sureti ile mistik bir açının akustik bir düzen eğiliminde nasıl da sofistike hale geldiğine dair realistik bir bakış açısı sergilemiş. Kutluyorum :kiskis

Şaka bir yana;
Kardeşcim ellerine sağlık, daha basit nasıl anlatılırdı bilemiyorum :ok

Geri
Üst Alt