Vestel Terranova 3D Smart 42PF8231 42 LED TVmarka model yaz... bir markada harici modül olarak yapmışlardı...
scart soket varsa scart kablo al scart to scart... LCD'den görüntü alabilir... uydu alıcısı anakartta dahili...Vestel Terranova 3D Smart 42PF8231 42 LED TV
Kartı sökmesi gerekir o zaman ,tv ana kartını ve besleme ünitesini ,yoksa arkada sırıtır bozuk tv.ama değmez bana görescart soket varsa scart kablo al scart to scart... LCD'den görüntü alabilir... uydu alıcısı anakartta dahili...
O kadar çok mini alıcı dağıttım ki,bilsem bir tane kenarda ayırırdım ,hiç değilse işini görürdüVestel Terranova 3D Smart 42PF8231 42 LED TV
Panel için 2500 lira istediler. Değmez diye yaptırmadım. Çünkü onun paneli 100 herz.panel yok mu?... çıkma panel?...
Ben de elimdekileri dağıtmıştım hep. Lazım olmaz diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Zaten TV seyretmiyorum ama annem bende ve sıkılıyor. Yoksa benim için hiçbir önemi yok...O kadar çok mini alıcı dağıttım ki,bilsem bir tane kenarda ayırırdım ,hiç değilse işini görürdü