bugün kışlık lastikleri taktırmaya gidecektim başka bir işim çıktı hafta sonuna erteledim, Allah yüzümüze bakmış resmen ;
o değilde bölünmüş yolda hatalı sollama yada sanayide drone ile emniyet kemeri kontrolü yapmak resmen tuzaktır.
son 1 aydır 3-4 günde bir Ankara'ya gidip geliyorum, Ankara içerisinde her yerde akbaba gibi bekliyor ekipler, arabaların içini gözetliyorlar. benide ivedik metrosunun ilerisinde durdurdular 10 dakika bekledim önümdeki araçlardan sıra bana gelecek diye, arabadan iniyorum adam inmeyin bekleyin diye anons geçiyor araçtan, sinirlendim gittim neye bakacaksınız bakın işim gücüm var dedim, sıranızı bekleyin diye terso yaptı birisi, bende hastam var ceza yazacaksanız yazın farketmez şikayet edeceğim sizi dedim, sonra baktı kusur bulamadılar gereksiz muhabbete girdiler yok bu kontroller sizin can güvenliğiniz için yapılıyor, yok terör saldırısı yok alkollü araç kullanıp sizinde canınızı tehlikeye sokan sürücüler edebiyatın bini bir para, bende sabahın 9'unda neyin alkol kontrolü bu dedim tık yok, hemen önümdeki arabaları yolverin diye çektirip yolladılar beni. akşam sabah bekliyorum ceza kağıdını, çok koymuştur o hareket onlara.
Allah'tan ohal kalktıda polisle iki çift laf edebiliyoruz en azından, yazsınlar ceza umrumda değil, koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim ödeyeceğim cezayla kurtulacaksa ne mutlu bana, ben cezayla batmam ama Devlet cezayla kurtulacak hale geldiyse durum çok daha vahimdir. o cezayı ödeyecek gücü olmayıpta hala kabadayılık yapan fedailer düşünsün.