Bu da bizim tv - 47PF9090 :)

R Çevrimdışı

rasbay 

Yeni Üye
7 Haz 2020
48
49
R rasbay ;

Bunlar benim profiller ,kendi profillerini mutlaka yedekle önce ,sonra bunları tvye yüklersin.

Dikkat bu dosyalar rasbay içindir ,diğer kullanıcılar yüklememelidirler :ok

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Çok teşekkür ederim. " Kullandığın yazılım süper ,değiştirme sakın ,tek sıkıntısı reset atmaktır , onu da hallettim zaten ,tabii biraz işlem yapman lazım yani bunu da telnet ile yapacaksın,bir kaç gün daha sabret eve döndüğümde sana profillerimi atayım ,yüklersin ,seste nasıl değişim olduğunu da görürsün " demiştin. Telnet ile işlem yapacak mıyım?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok teşekkür ederim. " Kullandığın yazılım süper ,değiştirme sakın ,tek sıkıntısı reset atmaktır , onu da hallettim zaten ,tabii biraz işlem yapman lazım yani bunu da telnet ile yapacaksın,bir kaç gün daha sabret eve döndüğümde sana profillerimi atayım ,yüklersin ,seste nasıl değişim olduğunu da görürsün " demiştin. Telnet ile işlem yapacak mıyım?
Hayır, önce tvden kendi orjinal profillerini çekip kaydet ve sakla ,ardından fat32 formatlı boş bir usb 2.0 belleğe (128 mblık bellek te oluyor bizm tvlere) indirdiğin zipli dosyayı aç ve Profile isimli klasörü usbye kopyala ,tv tak ,medya player çıkarsa "Back" tuşu ile çık,menü +4+7+2+5 ile usboperations gelip OK bas ,tvyi kapat-aç :ok
Tv reset için telnet gerekiyor ,onu da hallederiz :ok

R Çevrimdışı

rasbay 

Yeni Üye
7 Haz 2020
48
49
Hayır, önce tvden kendi orjinal profillerini çekip kaydet ve sakla ,ardından fat32 formatlı boş bir usb 2.0 belleğe (128 mblık bellek te oluyor bizm tvlere) indirdiğin zipli dosyayı aç ve Profile isimli klasörü usbye kopyala ,tv tak ,medya player çıkarsa "Back" tuşu ile çık,menü +4+7+2+5 ile usboperations gelip OK bas ,tvyi kapat-aç :ok
Tv reset için telnet gerekiyor ,onu da hallederiz :ok

Anlaşıldı merkez. :ok

Yedek almayı yazıştığımız gün yapmıştım zaten.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anlatılmaz, duyulur. :clap2 :ok Müzik kanallarında çok net anlaşılıyor.

Çok teşekkür ederim.
Evet ,özellikle müzik kanallarında süper ses alıyorum,hatta ben ayarlyıp yaptıktan sonra ,oğlum işten gelmişti ,sesi duyunca "hoparlörleri mi değiştirdin" demişti :)
Menüdeki extra uygulamaları dikkate alma ,BT gibi ,hem ses hem menüde göreceksin ama içi boş yazılımı yok, donanımı yok,olsa süper olacaktı BT ile :)
Ayrıca pvr de açık ,diske kayıt yapablirsin :ok
Güle güle kullan :)

R Çevrimdışı

rasbay 

Yeni Üye
7 Haz 2020
48
49
Evet ,özellikle müzik kanallarında süper ses alıyorum,hatta ben ayarlyıp yaptıktan sonra ,oğlum işten gelmişti ,sesi duyunca "hoparlörleri mi değiştirdin" demişti :)
Menüdeki extra uygulamaları dikkate alma ,BT gibi ,hem ses hem menüde göreceksin ama içi boş yazılımı yok, donanımı yok,olsa süper olacaktı BT ile :)
Ayrıca pvr de açık ,diske kayıt yapablirsin :ok
Güle güle kullan :)

Tekrar teşekkür ederim.

Tv reset için başka bir gün mü rahatsız edeyim? Kolay bir şey mi? Daha önce söylemiştim. Yazılım destek uzmanıyım. Çok rahat hallederim diye düşünüyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tekrar teşekkür ederim.

Tv reset için başka bir gün mü rahatsız edeyim? Kolay bir şey mi? Daha önce söylemiştim. Yazılım destek uzmanıyım. Çok rahat hallederim diye düşünüyorum.
Yazılım destek derken ,neler mesela bakayım ,bana lazım olur mu anlamında sordum :) ,ona göre bir cevap vereyim :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ora

Oracle uygulamaları kurulumu konusunda bilgi sahibiyim. Dolayısıyla az biraz java ve linux bilgim var. Daha çok testing işleri yaptım.
Takıldım inan :)
Dur beraber yapalım ,tvden kanal listeni usbye kaydet önce ,ardından o listenin ismini " default_preset_services.sdx" olarak değiştir ...

Geri
Üst Alt