teknolojix
Aktif Üye
- 31 Eki 2017
- 273
DEll 7559 intel HD 530 ve Nvidia GTX 960M ekran kartlı , Win 10 notebook ta dikkatimi çekti browserlar arası sanki va, ips farkı gibi renklerde ve çözünürlüklerde baya bir fark ediyor ses çıkışta Dolby Atmos sıkıntı yok ama Firefox aynı videoyu 2160 HDR 4K verebiliyorken renkler canlı değil..
Chrome, Vivaldi ve Opera 2160p 4K veriyor renkler Chromede capcanlı güzel peşinden vivaldi ve opera yakın gibi ama HDR oynatamıyor Chrome, vivaldi, opera.
Microsoft Edge ve İ.Explorer zaten anca 1080p oynatabiliyor Hdr hak getire aynı videoyu ama video canlılığı firefoxa nazaran iyi tabiki Apple artık Windows için Safari güncellemesi sunmadığından deneyemedim ve Windows için Safari 5.1.7, Windows için hazırlanmış son sürümdür ve artık güncelliğini yitirdiğinden,
bu Mozilla firefox ta görüntüdeki o matlığı yada ne bilim renkleri canlandırabilmenin yolu varmıdır pc ustalarından yardım istesek...
test video linki:
ULTRAHD HDR 10BIT Dolby Atmos
[HDR10+ / Dolby Vision] Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Trailer 2
4K-UHD - DTS:X DEMO DISK - HDR10+ ( 11.2 Surround Sound )
Chrome, Vivaldi ve Opera 2160p 4K veriyor renkler Chromede capcanlı güzel peşinden vivaldi ve opera yakın gibi ama HDR oynatamıyor Chrome, vivaldi, opera.
Microsoft Edge ve İ.Explorer zaten anca 1080p oynatabiliyor Hdr hak getire aynı videoyu ama video canlılığı firefoxa nazaran iyi tabiki Apple artık Windows için Safari güncellemesi sunmadığından deneyemedim ve Windows için Safari 5.1.7, Windows için hazırlanmış son sürümdür ve artık güncelliğini yitirdiğinden,
bu Mozilla firefox ta görüntüdeki o matlığı yada ne bilim renkleri canlandırabilmenin yolu varmıdır pc ustalarından yardım istesek...
test video linki:
ULTRAHD HDR 10BIT Dolby Atmos
[HDR10+ / Dolby Vision] Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Trailer 2
4K-UHD - DTS:X DEMO DISK - HDR10+ ( 11.2 Surround Sound )
Son düzenleme: