Brennenstuhl Primiera Line Akım Korumalı Priz

muratala5361

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
muratala5361
Arkadaşlar selam. Başlıkta adını yazdığım akım korumalı priz alınır mı? Sağlam mıdır?
Tv için alınacak. @Ado

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Başlıkta adını yazdığım akım korumalı priz alınır mı? Sağlam mıdır?
Tv için alınacak

Muhtemelen made in german bişey, alınır alınmasına da tarifi zor olur. Priz der geçersin :)

Arçelik serviside bunu veriyomuş ondan sordum. Yine de anlayan birinin dediğine göre tercih yapmak lazım

Ne dedin usta anlamadım ??

İçinde sadece varistör var sanırım. Varistörün işi bildiğim kadarıyla akım sınırlamaktır ve kapasitesinin üzerine çıkıldığından kendini feda eden bir parça sanırım.
Tam anlamıyla bir koruma söz konusu değil anladığım kadarıyla.

@Ado hocamın konusu ve videosu vardı ama bulamadım maalesef.

Varistör denen şey, şebekeden güç alarak çalışan elektronik aygıtların içerisinde gelen bir parça zaten.

Varistör şu resimdeki parça oluyor;

varistor.jpg

İçinde sadece varistör var sanırım. Varistörün işi bildiğim kadarıyla akım sınırlamaktır ve kapasitesinin üzerine çıkıldığından kendini feda eden bir parça sanırım.
Tam anlamıyla bir koruma söz konusu değil anladığım kadarıyla.

@Ado hocamın konusu ve videosu vardı ama bulamadım maalesef.

Varistör denen şey, şebekeden güç alarak çalışan elektronik aygıtların içerisinde gelen bir parça zaten.

Varistör şu resimdeki parça oluyor;

varistor.jpg
Sağolasın teşekkür ederim. Ankaranın elektriklerinde pek sorun yok ama yine işi şansa atmamak lazım

Sağolasın teşekkür ederim. Ankaranın elektriklerinde pek sorun yok ama yine işi şansa atmamak lazım

Schenider'in bir prizi tavsiye ediliyordu sanırım.
Ado hocam foruma girince aydınlatır sizi. :sirit

Geri
Üst Alt