Boyun Düzleşmesi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Arkadaşlar cağımızın rahatsizligi olan boyun düzlesmesinden bende muzdaripim.
Ek olarak C5-C6 Kirecleme var

2 gündür perisan haldeyim agrilarim korkunc derecede artti.

Doktor doktor gezdim sonuc nafile.
Tedavi konusunda suan kesin cozum olmadiginida biliyorum.

Aranizda bu rahatsizlaga yakalanmis
Rahatsizlik sonucu olusan agrilarimi su sekilde hafifletebiliyorum diyecek arkadas var mi.

Boyun düzleşmesi nedir

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32

Rahatsizlik sonucu olusan agrilarimi su sekilde hafifletebiliyorum diyecek arkadas var mi.

Geçmiş olsun hocam.Bu rahatsızlık tam olarak nedir belirtileri nedir?Benim de işim gereği bilgisayar başında sürekli sabit bir yöne uzun süre baktığımda boyundan tutan başımın ön kısmına varan ağrılara sebep oluyor.Ağrı kesici almadan da geçmiyor.Ayda 3 5 kez oluyor genellikle sabit bir yöne uzun süre baktığımda oluyor.Bu boyun düzleşmesi mi oluyor :) Aslında tıp fakültesi iş yerimin dibinde ancak doktor fobim var bırgalatmattan korkuyorum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Geçmiş olsun hocam.Bu rahatsızlık tam olarak nedir belirtileri nedir?Benim de işim gereği bilgisayar başında sürekli sabit bir yöne uzun süre baktığımda boyundan tutan başımın ön kısmına varan ağrılara sebep oluyor.Ağrı kesici almadan da geçmiyor.Ayda 3 5 kez oluyor genellikle sabit bir yöne uzun süre baktığımda oluyor.Bu boyun düzleşmesi mi oluyor :) Aslında tıp fakültesi iş yerimin dibinde ancak doktor fobim var bırgalatmattan korkuyorum :)
Kanal tedavisi yaptırdığım dişim ağrıyor 1 senedir :ok

Doktordan ayrı, iğneden ayrı korktuğum için gitmiyorum habire ağrı çekiyorum :ok

Ahmetim sağlıktan öte yol yok kardeşim büyü geçmiş olsun.

Biz okuyan taraf olduğumuz için sorun yok ama sen çeken tarafsın en iyi sen bilirsin o derdi.

Umarım bir kardeşimiz çıkar da çözüm önerir :ok

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Kanal tedavisi yaptırdığım dişim ağrıyor 1 senedir :ok

Doktordan ayrı, iğneden ayrı korktuğum için gitmiyorum habire ağrı çekiyorum :ok

Ahmetim sağlıktan öte yol yok kardeşim büyü geçmiş olsun.

Biz okuyan taraf olduğumuz için sorun yok ama sen çeken tarafsın en iyi sen bilirsin o derdi.

Umarım bir kardeşimiz çıkar da çözüm önerir :ok

Oooooo hocam sende bendensin demek ki ben de korkuyorum :) Diş olayı ciddi ancak hocam benimde başıma gelmişti sinirler eksik temizlenmiş , diş kökü zedelenmiş olabilir.Trakya Ünivertesi Diş Hekimliğinde arkadaşım var gide gele öğrendim bir şeyler :) Yolunuz düşerse buyrun hocam bizim üniversitide baktıralım hemen :) tekrar geçmiş olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada parmağınız nasıl oldu ?dikkatimi çekti tırnağınıza bant yapıştırmışsınız ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Oooooo hocam sende bendensin demek ki ben de korkuyorum :) Diş olayı ciddi ancak hocam benimde başıma gelmişti sinirler eksik temizlenmiş , diş kökü zedelenmiş olabilir.Trakya Ünivertesi Diş Hekimliğinde arkadaşım var gide gele öğrendim bir şeyler :) Yolunuz düşerse buyrun hocam bizim üniversitide baktıralım hemen :) tekrar geçmiş olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada parmağınız nasıl oldu ?dikkatimi çekti tırnağınıza bant yapıştırmışsınız ?

2 Ay önce bir rulman sökerken çekiçle öyle bir vurdum ki hayatımda böyle acı çekmedim, bütün tırnak dokusu öldü, morardı kaldı.
İlk 3 gün elimi dahi kullanamadım, sonraki 15 gün boyunca oldukça ağrı çektim. Şu an acı verici hiç bir şeyi kalmadı ama estetik olarak geriden yeni tırnak gelene kadar kötü görünüyor ben de video izleyenlere ayıp olmasın diye bant yapıştırıyorum :))

Diş hastanesi benim sol tarafımda 300 metre ileride :kiskis

Aynen dediğiniz gibi sinirler eksik temizlenmiş :ok

Cesaret edebilsem o koltuğa oturmaya, söyleyeceğim tek şey ÇEK LÜTFEN olur :kop

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
2 Ay önce bir rulman sökerken çekiçle öyle bir vurdum ki hayatımda böyle acı çekmedim, bütün tırnak dokusu öldü, morardı kaldı.
İlk 3 gün elimi dahi kullanamadım, sonraki 15 gün boyunca oldukça ağrı çektim. Şu an acı verici hiç bir şeyi kalmadı ama estetik olarak geriden yeni tırnak gelene kadar kötü görünüyor ben de video izleyenlere ayıp olmasın diye bant yapıştırıyorum :))

Diş hastanesi benim sol tarafımda 300 metre ileride :kiskis

Aynen dediğiniz gibi sinirler eksik temizlenmiş :ok

Cesaret edebilsem o koltuğa oturmaya, söyleyeceğim tek şey ÇEK LÜTFEN olur :kop

Kötü olmuş hocam.Diş hastaneleri pek iyi değil özverili çalışmıyorlar.Bizim ki Diş hekimliği fakültesi bölgenin en büyük diş tedavi merkezi :) Yolunuz düşerse beklerim yine de :):cay:ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kötü olmuş hocam.Diş hastaneleri pek iyi değil özverili çalışmıyorlar.Bizim ki Diş hekimliği fakültesi bölgenin en büyük diş tedavi merkezi :) Yolunuz düşerse beklerim yine de :):cay:ok

Bak o çay var ya o çay :clap

Teşekkür ederim nazik davetiniz için. İnşallah bir gün uzun uzun sohbet edeceğiz sizinle :ok

tfdeniz Çevrimdışı

tfdeniz

Yeni Üye
22 Eki 2018
30
34
Acil şifalar dilerim. Bu hastalığa yakalanmamak için belirli aralıklarla çok hafif boyun egzersizleri yapmanız iyi gelecektir.

F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337

Hacamat ve sonrasi icin sülük tedavisi tavsiye ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Ilk mesaja ekleme yaptim.

Hacamat ve sonrasi icin sülük tedavisi tavsiye ederim
Sizdede mi boyun duzlesmesi var.

F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Sinuzit tedavisi icin yaptirmistim ozaman arastirirken gormustum faydali oldugunu sonrasinda 15 seans fizik tedavi öneriliyor

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41

Boyun düzleşmesi nedir

Geçmiş olsun başkan. Acil şifalar dilerim.
O kireçlenme bende de var. Her sabah ağrılar içinde uyanıyorum.
Boynu kütürrrrrt etmeden rahatlayamıyorum maalesef :ciks
Düzleşme konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Eyvallah saol sanada geçmiş olsun.
Gun icerisinde defalarca kuturdetme yapmadan rahat edemezdim.
Simdi ceremesini cekiyorum
Kireclenme ve disklerde dejenerasyon olusmus.

Geri
Üst Alt