botech piko 600 hd plus

Kullanıcılar için gizli metin: cemel

Funcam çözüyor :ok

Hay maşallah :)
***camı aktif edebiliyormusun bu yazılımda alattin abi

Son düzenleme:
Hay maşallah :)
Funcamı aktif edebiliyormusun bu yazılımda alattin abi
Aktif zaten ,2022 yılının mayıs ayına kadar satın almıştım ,genelde film izliyordum sky'lardan ,ama onlar açılmıyor şimdi :)Fakat diğerlerinden izliyorum ,zaten orjinal ses film tercih nedenimdir ,genelde filmleri orjinal dille izliyorum :ok

Gmax yazılımını paylaşmışmıydın daha önce abi, dosyayı paylaşsanda elimizde bulunsa.

Bunlar da var tabii :) şimdilik izleyebiliyorum sıkıntısız :)

Takılma yok değilmi abi, gerçekten funcam kaliteli server.

Hayır bu güne kadar pek olmadı takılma ,astrada zaten hiç olmuyor ,köyde iken diseqc motor vardı ,burada daha kurmadım motoru ,yeri hazır balkonda ama kuramadım ,yönetim bana izin de veriyor ,çünkü merkezi sistem çanakları ben kurdurmuştum, "sana yasak yok alattin bey "dedi apartman :) ama kurmak nasip olmadı.

Funcamı nerden kaça yenilemiştin gerçi şimdi dolar uçtuda

Funcamı nerden kaça yenilemiştin gerçi şimdi dolar uçtuda
İndirimli yenilenmişti ,tabii şimdi uçuktur maalesef.Hatta bir arkadaşım yenileme yapacağıma yeni bir botek alırım demişti ,yani daha ucuz diyordu o zamanlar ki $ baya ucuzdu şimdiki gibi değildi :)

Botek linüx nero2 düşünüyorum abi hem h.265, ama funcam veriyomru işte. 1 yıllık iptv yazıyor ama funcam belirtmemişler.

Botek linüx nero2 düşünüyorum abi hem h.265, ama funcam veriyomru işte. 1 yıllık iptv yazıyor ama funcam belirtmemişler.
Onda yok sanırım funcam.Daha önce yazsaydın Çankaya'ya gittiğimde sorardım bunda funcam var mı diye :ok

Geri
Üst Alt