botech piko 600 hd plus

Yoo bikaç kanal denedim, bazısı hemen bazısı bekliyor çok az.
internete bağlı olduğunda powervu ve tanberg oto şfre alıyor mu ? , ya da feed olursa biss alıyor mu oto ?
Aynı frekanstakiler çabuk açılıyor,farklı frekensa geçtiğinde oluyor tabii,ama şifrelilerde oluyor :ok
Biss -tanberg bilmiyorum ama powervu alıyor ,biraz bekleyince kanal açılıyor (MS-MINI 790 Royal)

Sayin @teraspy,
octagon sx8 8Mb Flash 64Mb RAM var, 4Mb Flash 64Mb RAM'i olan yazilimlari rs232 ile atilabilirmi ?

@rikit, cccam da yayın sinyali uydudan alınıyor ş***e sinyali ise internetten server bağlanıp oradan alıyor.net siz olmuyor. emu çok eski de kaldı

Sayin @teraspy,
octagon sx8 8Mb Flash 64Mb RAM var, 4Mb Flash 64Mb RAM'i olan yazilimlari rs232 ile atilabilirmi ?
Sendeki cihaz mı bu octagon? ,ben bunun yazılımını pikoya attım ,8mb flash var pikoda ,kumanda ve tuner sorun çıkartmıştı ama pikoya göre düzenleyip atmıştım,sanırım cihazın tunere göre 4mblik yazılım atılır sanırım,en azından ben 8lik pikoya atıyorum :)

@rikit, cccam da yayın sinyali uydudan alınıyor ş***e sinyali ise internetten server bağlanıp oradan alıyor.net siz olmuyor. emu çok eski de kaldı
Emu(latör), biss-tanberg ve powervu ile oluyor ,evet eski ama baya iş yapıyor yinede :)

funcam bazı kanalları acmıyor sorunmu var herkesde

Bunun işlemcisi ne yahu ?

3 e basıyorum evet diyorum ama funcam gözükmüyor ?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
baktım ve

funcam valid period is 2020 00:00:00 -- 2021 00:00:00
iptv valid period is 2020 00:00:00 -- 2020 00:00:00

@teraspy @digiulama

Son düzenleme:
Gördüm şu an ama sadece funcam yazıyor. 125 falan yok, vidyolarda genelde o yazıyor. Kafam karıştı.

Canalsat kanallarında ses de, bazen de görüntüde takılmalar oluyor sinyal çok güçlü olduğu halde neden acaba

Bunda tanberg powervu falan oto değil miydi ?

3 e basıyorum evet diyorum ama funcam gözükmüyor ?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
baktım ve

funcam valid period is 2020 00:00:00 -- 2021 00:00:00
iptv valid period is 2020 00:00:00 -- 2020 00:00:00

@teraspy @digiulama

Ben hiç funcam kullanmadım ama aynı sorunun başka bir forumda funcam kullanıcaların funcamın çalışmadığını dile getirmişler yani sizden kaynaklı değil genel bir sorun olarak görünüyor benim gözlemlediğim kadarıyla

Ben hiç funcam kullanmadım ama aynı sorunun başka bir forumda funcam kullanıcaların funcamın çalışmadığını dile getirmişler yani sizden kaynaklı değil genel bir sorun olarak görünüyor benim gözlemlediğim kadarıyla

Çalıştı şimdi. Ama powervu tanbergi halletmeye çalışıyorum. Yüklediğim ip tv işlemiyor çözmeye çalışıyorum.

Auto powervu tanberg, değil miydi ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt