Botech 700 vs 701 hd

A Çevrimdışı

atakanpower

Yeni Üye
11 Eki 2024
15
34
Arkadaşlar mrb.Foruma yeni üye oldum.Elimde bulunan cihazlar
1.Taplin Freemaster ip box(Dönüşüm ile Senator 9900 29 Agustos 2024 Yazılımı yüklü)
2.Sunplus Space X Wifi(11 Nisan 2024 Yazılımı Yüklü,140 gün Phoneix Server var.Şuan Böyle devam ediyorum orjinal yazılımla)
Sormak istediğim bu iki cihazda GX6605S lerde olduğu gibi sınırsız server veren yazılım var mıdır.Ayrıca Botech 700 Hd Ve 701 HD cihazların işletim sistemi nedir ve bunlara iptv li dönüşüm yazılımı var mıdır

A Çevrimdışı

atakanpower

Yeni Üye
11 Eki 2024
15
34
Şunuda belirteyim Senator 9900 cihazın versiyon bilgisi 1507G 1M 8G
Sunplus Space X Cihazın Versiyon Bilgisi HSP06HV1S4
Sınırsız server var mı bu cihazlarla ilgili.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Maalesef rahatsızlığımdan dolayı foruma giremedim.Botech 700 Hd Ve 701 HD cihazların ve hatta aksi belirtilmedikçe çoğu uydu alıcılarının işletim sistemi "kapalı linux"tur,bunu da anlamı genelde "yazılıma müdahale edilemez" demektir.Bildiğim kadarı ile genelde gx6605s işlemcilere çok fazla dönüşüm yazılımı var,bu yazılımları denemek için bazı modellerde flash değişikliği gerekir ,konu bu forumda uzun uzadıya işlenmiştir,hatta yazılım konusu googlede öne çıkınca bu işin uzmanı Hintli yazılımcı foruma üye olmuştur (ne günlerdi :) )
Ayrıca sınırsız server denilen serverler çok işe yaramıyor maalesef, fakat pikonun serveri muhteşemdi ilk çıktığında onu da belirteyim.Bu tip cihazlarda pek iptv beklentisi olmasın,alabileceği liste sınırlı,çok fazla kanalı yükleyemezsin maalesef, ama alacağın 2.el andorid box çok çok işini görür (iptv için yazdım) ,server için dersen foreverli cihazlara bakmalısın veya M memoli1478 in desteğini verdiği sungate titan alıp keyfine bakmalısın ,titan bir örnek, diğer markalara da bakabilirsin tabii.

A Çevrimdışı

atakanpower

Yeni Üye
11 Eki 2024
15
34
Ustam geçmiş olsun.Fotumda sizin açtığınız bir çok konuyu okudum.İkinci el botech piko 701 Hd cihaz aldım yarın gelecek.Dönüşüm yazılımı atmayı planlıyorum.Başka bir forumda tıger yazılımının iptv verdiği ve dönüşümde flaş değişimine gerek olmadığı yazıldı.Zaten sırf bunun için ikinci el 150 tl ye 701 hd aldım.Ucuza da geldi diyebilirim.Elimde olan parçalar Usb To Rs232( )
Bir de 3 pin soket buldum(
botech rs232 girişi için uygundur.Kablo yapımınıda anlatmışsınız ona göre yapacağım.Hali hazırda sunplus 4 ve 8 mb cihazlara rs232 yazılımlar atıyorum.Bu Botech GX6605S lerde dikkat edilecek bir husus var mıdır.Mesala şu konuda https://tavsiyeforumu.com/konu/kend...605-yazilimi-rs232-icin-nasil-cevirilir.7982/ ayrıntı vermişsiniz.Yine şu konuda ki program ile yükleme yapıldığı https://tavsiyeforumu.com/konu/gx6605s-yazilim-yukleme-islemi-gx6605-icin-gxdownloader.5761/.
Yine burda da farklı bir yöntem https://tavsiyeforumu.com/konu/6605s-ve-6605-islemciye-yazilim-yuklemek.6032/.
Anlattığınız konularda genel anlamda nelere dikkat etmeliyim

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

atakanpower

Yeni Üye
11 Eki 2024
15
34
şaka gibi 150 tlye aldığım piko 701 cihazda 30 eylül 2025 e kadar funcam çıktı.Nedir bu funcam hangi kanalları açar.Bilenler yazabilir mi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ayrıca rs232 ile yazılım atmaya çalıştığım da bu hatayı alıyorum.Yüklemek istediğim yazılım bu
bin dosyası uyuşmazlığı , forumda bunu da belirtmiştim sevgili A atakanpower , uydu konularında var, resimli anlatmıştım ama maalesef çok kalamayacağım forumda, hanımın bu "https://tavsiyeforumu.com/konu/burn-in-icin.19902/ " konudaki ikazı ile giriş yaptım maalesef :) iyi olduğumda yazarım mutlaka,çünkü felaket gribim.

C Çevrimiçi

cyrpto

Yeni Üye
2 Ara 2022
8
37
Şunuda belirteyim Senator 9900 cihazın versiyon bilgisi 1507G 1M 8G
Sunplus Space X Cihazın Versiyon Bilgisi HSP06HV1S4
Sınırsız server var mı bu cihazlarla ilgili.
Daha önce bu soruları farklı bir formda sordun kardeşim açık açık cevaplandı. sınırsız server vanilya 4 mb hometech ve dreamstarda oluyor. Onun harici aynı soruları form form yazmak çok abes geldi, hatta çok iyi hatırlıyorum işlemci ve mb tipine göre ben yazdım gelelim sınırsız server cihaza işe yarıyor 4mb olan şuan gayet stabil yayınlar evde tek çanak türksat var. Hayal peşinde koşup 10 yıl iptv olayına boşuna girme sağlıcakla.Kötülük olsun, art niyet olsun diye cevap yazmıyorum bunu da belirteyim.
teraspy teraspy tavsiyesi gerçekten doğru, sungate 4k eğer kendini geliştimek istiyorsan enigma2 1 gb ve üstü cihaz hd veya 4k işine yarar.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

atakanpower

Yeni Üye
11 Eki 2024
15
34
Kardeşim zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.Diğer forumda da sordum evet.Usta dan ustaya fark var.Bazen tecrübe ve bilgi farkı oluyor.Diğer forumda cevap bulduğum fakat yeterli gelmeyen,yada geç cevap verilen yada hiç cevap verilmeyen sorulara başka bir forumda daha bilgili,ilgili arkadaşlar cevap verebiliyor.Kimsenin niyeti kötü değil aksine çözümcü ve anlayışlı olduğunu düşünüyorum.Forumlar bilgi paylaşımı içindir.👍🏼

Geri
Üst Alt