O
omerkeskin33
Yeni Üye
- 11 May 2019
- 11
- 45
botech 600hd plus 2.82 yazılım oldugu soylenıyor kendı sıtesındede yok nerden bulacaz bu yazılımı
omerkeskin33' Alıntı:botech 600hd plus 2.82 yazılım oldugu soylenıyor kendı sıtesındede yok nerden bulacaz bu yazılımı
yazılım botech in network bölümünde ve wifi aparatı iner beta sürümüdür test amaçlı verilmiştir her saniye iner die bir kaide yok onun için 2.82 indiren arkadaşlar ancak dump çekip rs232 üzerinden atabilirler kesinlikle usb ile atılmaz dediğim gibi beta sürümü oldugundan kesinlikle perforans bekleme hataları çok yükleyen arkadaşlar 2.81 geri dönüş yaptı çok yakında yeni yazılım verilcek acele etmeyin...
bu uydu alıcısını kullanan başkalarıda varmış ilginç
Olmamıbu uydu alıcısını kullanan başkalarıda varmış ilginç
senden başka burada bu cihazı öven görmemiştim.o yüzden şaşırdımOlmamı
Ben şahsen çok memnunum,işin asıl güzelliği markası değil,kullandığı işlemci.Çünkü bugüne kadar 70'e yakın markanın yazılımını yükledim banamısın demedi.senden başka burada bu cihazı öven görmemiştim.o yüzden şaşırdım
ama cihazdan memnunlar mı orasını bilmıyorum
wifiler aliexpresste 10 lira türkiyede 25 liraya rahat bulunabiliyor istanbulda yaşıyorsan gümrük pazarlarında 1 ile 5 lira arası çok rahat alınabilirBen şahsen çok memnunum,işin asıl güzelliği markası değil,kullandığı işlemci.Çünkü bugüne kadar 70'e yakın markanın yazılımını yükledim banamısın demedi.
Yukarıda yazmıştım,ekleme yapayım:
2 türlü usb wifi aparatı destekliyor,birisi MT7601 diğeri RT5370 ,hangisini bulabilirsen uygun fiyata onun al ,bağımlı kalınmıyor yani ,illa şunu al diye
Ne kadar suredir kullaniyorsunuz.daha once kullandiginuzi soyledigini hatirlamiyorum?.suan alim icin acelem olmadigindan daha sonraya erteliyorumBen şahsen çok memnunum,işin asıl güzelliği markası değil,kullandığı işlemci.Çünkü bugüne kadar 70'e yakın markanın yazılımını yükledim banamısın demedi.
Yukarıda yazmıştım,ekleme yapayım:
2 türlü usb wifi aparatı destekliyor,birisi MT7601 diğeri RT5370 ,hangisini bulabilirsen uygun fiyata onun al ,bağımlı kalınmıyor yani ,illa şunu al diye
Kullanım sürem çok önemli değil,zaten bende "şu kadar zamandır kullanıyorum" dememiştimNe kadar suredir kullaniyorsunuz.daha once kullandiginuzi soyledigini hatirlamiyorum?.suan alim icin acelem olmadigindan daha sonraya erteliyorum