botech 600 hd plus yabancı yayınları türkçe alt yazı izleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan digiulama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

digiulama

Süper Üye
Puan 93
Çözümler 0
digiulama
mesala diyelimki
11720 h 27500 sky sinema action açtık netsub tıkladık sonra sonra çıkan listede türkçe dilini seçiyoruz resimlerdeki gibi türkçe alt yazı olarak izleniyor
bazen 8 tane türkçe oluyor deneyin hangisi yayın ile birebir gidiyor die

i4wkX5.jpg

AfzMuW.jpg

4YQcrj.jpg

Evet,bugün böyle altyazılı film izledim :)
Benim şansıma ,altyazıyı filme uydurabildim,yoksa tek altyazı çıktı ve senkron tutmuyordu ama süper izledim :) hanım "ohooo,tamam artık tvyi ele geçirdin iyice" dedi :haha1

sky paketleri mükemmel filimler oluyor zaten o filimler bağlıyor insanı sen bide 16e ye bir lnb at yanına epic dram var yabancı diziler var türkçe dil 9e love naturel kanalı var belgesel thor zaten belgesel dolu :D
19.2 maxlar zaten dolu maç için tmm dır :)

16 değil de,yöneticiye söyleyip 13-16-10-5- diye lnb takayım bari,merkezi sistem çanağına :) bir tanede 8li diseqC ,merkezi sistemden geleni A ya takarım,diğerlerini B -C ---- diye veya bir halde yaparım heralde :)

thor-hotbird-astra-turksat

böle yap yeter merkezi sistemde astra-turksat olsa diğer ikisini eğer merkezi sistem iki tane ise sat sat yapıp diseq at yukarı birleştir tek kablo gelir gene aşşağı

4 çanak var,120lik , 46, 42,19,07 ,ben 19za aparat takarım,bana 4 kablo geliyor,birini diseqc bağlar aynı kabloyla izlerim :ok tabiii yönetici "tamam abi" derse :)

7e nin yanına thor yapabilirsin
19e nin yanınada hotbird yap tadından yenmez :)

:ok bir konuşayım önce bakalım

türkçe seslendirme yokmu :)
videolardaki sesi görsel yazıya dönüştürebilmenın programı falan varmı ?

yayıncı kuruluş verirse türkçe dil oluyor yoksa olmuyor

Geri
Üst Alt