Botech 600 ve 700 serisi astrayı açar günün bittiyse yenileme yapacaksın 90 tl yenileme öle dönüşümle beleş gelmez600z donusum yazılım var mı astra 19 çalıştıran server
İptv listeniz 10.000 kanal üstü ise kabul etmiyor. Kanalları azaltıp deneyin.arkadaslar selamun aleykum hayırlı cumalar 600 z yazılımı yukledım magbox royal x cıhaza her ne hikmetse iptv xtream ayarlarına şifrelerimi yazdığım halde hata veriyor sebep ne olabilir...ya da bunun işlemcisi 6605s mi ya da herneyse bu cihaza usb ile atılabilecek en stabil yazılım hangisidr görseli iyi olan...var mı yardım edebilecek bir ustamız
Bendeki 8mb olduğndan dönüşüyor(du),ama son zamanlarda hata veriyordu,update yapmadan kullanıyorum piko600ü,şikayetim yok,funcam süper bir ara csat açmıyordu,ama diğerlerinde sıkıntı yok bende, bu arada yazılımım QMAX MINI FTA V2.55 ,diğer versiyonları çalışmıyor.usta botech pico 700 lerde funcam dönüşümler ne durumda yeni yazılımlar dönüşüyor mu?
Süreniz dolmamış ise devam ediyorBotech pico 600hd plus, botech 700hd yazılımı yüklesek funcam devam edermi?
Süreyi yeni başlattım bugün 1yıllık, evet devam ediyor, v3.27 yazılımında CHMax diye bir bölüm eklenmiş, açık yapıp iconları güncelleyince, kanal listesinde kanal logosu görünüyor.Süreniz dolmamış ise devam ediyor
Cihazı donduruyor o menü. 8m flaş takıp media star kullanıyorum çok seri eski sürümlerde funcam devam ediyorSüreyi yeni başlattım bugün 1yıllık, evet devam ediyor, v3.27 yazılımında CHMax diye bir bölüm eklenmiş, açık yapıp iconları güncelleyince, kanal listesinde kanal logosu görünüyor.
kulandınız yazılımı ekleyebilir misin sana zahmetCihazı donduruyor o menü. 8m flaş takıp media star kullanıyorum çok seri eski sürümlerde funcam devam ediyor
kulandınız yazılımı ekleyebilir misin sana zahmet