Hocam tam olur mu bilemiyorum ama bende şöyle kablolar var çoğu işte çok işime yarıyor. Bulabilirseniz bir denersiniz fiyatı da bişey değil ama internetten alınca üstüne kargo ödenecek. Aynı işyerinden birkaç şey alırsanız tek kargoda halledersiniz daha uyguna gelebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
E Egeliyiz
Linki unutmuşum şu şekilde:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hangi cşhaz alacaksınCip değişmiş satan varmi
Hangi konudayizHangi cşhaz alacaksın
İyimiş, sevindim belki de benim kafa hala eskilerdedir daha ,o zamanlar max232 li devre ile atıyorduk cihaza ,yani pc com port ile cihaz arasında max232 li devre vardıMasaüstü bilgisayardaki seri port dan yükleme yaptım bir sıkıntı da olmadı teraspy hocam. Anakart modeline göre bir değişiklik oluyor mu bilmiyorum ama benim anakart ecs g31-t7.
Usb to rs232 çevirici gibi tutarsızlık da yok en azından.
Usta hatırladığın doğru, loger (max232li) ile uydu cihazlardaki haberleşmeyi izlerken com porttan okumak için kullanıyorduk. Ha birde gold fun v.b. kart programladığımız proglama cihazlarında kullanılıyorduk. Ama bura da iki taraf da com port. Benim loger hala duruyor ama PC ye uydu kartı alınca gerek kalmamıştı.İyimiş, sevindim belki de benim kafa hala eskilerdedir daha ,o zamanlar max232 li devre ile atıyorduk cihaza ,yani pc com port ile cihaz arasında max232 li devre vardı
Model farketmiyor ozaman cihaz+flash = 150TLHangi konudayiz
Benim de duruyordu ,tümü kutuda idi ,hatta o yıllar season+MR uploader ikisi bir arada olan ve sadece bir jumper ile seçim yapılan kartım da vardı ,ama ne yazık ki ,hırsız ne var ne yok toplamış gitmiş ,sadece fun kartlarım kaldı.Usta hatırladığın doğru, loger (max232li) ile uydu cihazlardaki haberleşmeyi izlerken com porttan okumak için kullanıyorduk. Ha birde gold fun v.b. kart programladığımız proglama cihazlarında kullanılıyorduk. Ama bura da iki taraf da com port. Benim loger hala duruyor ama PC ye uydu kartı alınca gerek kalmamıştı.
Menü + Kanal Ayarları +Fabrika Ayarları + OK + 0 0 0 0 gir.arkadaşlar bende orjinal yazılımlısı var ama bir türlü fabika ayarlarına çeviremedim nerde nasıl yapabilirim ?
hocam sadece kanalları sıfırlıyor kayıtlı ip tv wifi filan duruyor komple yapma imkanımız yokmuMenü + Kanal Ayarları +Fabrika Ayarları + OK + 0 0 0 0 gir.
Önce usb ile yedek almayı unutma.
Kolay gelsin
Onları sonradan sen eklediğinden elinle sen sileceksin. Ama yaz üreticisine mutlaka dikkate alırlar. Çünkü bazı versiyon geçişlerinde kanalların kalaması çalışmada kilitlenmeye sebebep oluyor. Fabrika ayarlarına dönüp yeniden tarama yapınca düzeliyor. Cihazın kanal editörü olsa güzel olurdu.hocam sadece kanalları sıfırlıyor kayıtlı ip tv wifi filan duruyor komple yapma imkanımız yokmu