Bosch Kurutma Makinesi Anakart Arızası

kater1977

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
kater1977
Bosch Maxx 7 kurutma makinemin anakartı bozulmuş. Servis Türkiye'de veya Almanya'da anakartın olmadığını, anakartında tamir edilemediğini söyledi. Bu makinenin anakartını bulmanın veya tamir ettirmenin bir yolu var mıdır?

Bu konuda bilgim yok ama merak ettim,makina kaç yıllık acaba :alala çünkü 10 yıl yedek parça tedariki var(dı) yanlımıyorsam.

Bu konuda bilgim yok ama merak ettim,makina kaç yıllık acaba :alala çünkü 10 yıl yedek parça tedariki var(dı) yanlımıyorsam.
Cihaz 15 yıllık. Yeni değil ama bir ana kart yüzünden çöp olmayı da hak etmiyor.

Cihaz 15 yıllık. Yeni değil ama bir ana kart yüzünden çöp olmayı da hak etmiyor.
Anakart tamiri yapan yerler oluyor. Önceki ay E1 hatasına düşen Midea klimamı anakartının onarımını yaptırdım. 1 ay oldu sorunsuz şekilde çalışmaya devam ediyor.

ikinci el aynı makinadan bir tane alıp anakartı değiştrebilirsiniz. Ben bizzat yaşadım bu durumu

Önceki konu başlıklarına bakayım dedim de yazılanları görünce dikkatimi çekti.Aranızda kurutma makinesi 15 yıl hiç bozulmadan kullanan var mı?:alala

Geri
Üst Alt